Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

Una dintre cele mai provocatoare fane de la Mondialul din Qatar a fost Ivana Knoll, fotomodelul care a fost Miss Croația reușind să întoarcă privirile a mii de suporteri.

Ivana Knoll a apelat la rețelele de socializare pentru a-și bate joc cu blândețe de un grup de bărbați care au fost surprinși făcându-i poze, la ultimul meci al Croației din faza grupelor.

Knoll, 30 de ani, model și designer, a fost etichetată ca cel mai sexy fan al Cupei Mondiale după ce s-a plimbat prin Qatar într-un costum de baie, încălcând câteva obiceiuri locale pe parcurs.

În cea mai recentă postare pe Instagram, pentru a sărbători câștigarea unui milion de urmăritori, ea a inclus o fotografie cu câțiva bărbați care i-au aruncat o privire rapidă și au pozat-o într-un top de bikini roșu și alb și cu jambiere roșii.

Ivana Knoll. FOTO Instagram

Ivana Knoll a fost finalistă la Miss Croația în anul 2016, după care a devenit designer vestimentar și și-a înființat o companie care se axează pe lenjerie intimă.

O mare parte din avere o strânge în ultima vreme din rețelele de socializare, pe Instagram fotomodelul tocmai atingând pragul de 1 milion de urmăritori.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...