Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

Una dintre cele mai provocatoare fane de la Mondialul din Qatar a fost Ivana Knoll, fotomodelul care a fost Miss Croația reușind să întoarcă privirile a mii de suporteri.

Ivana Knoll a apelat la rețelele de socializare pentru a-și bate joc cu blândețe de un grup de bărbați care au fost surprinși făcându-i poze, la ultimul meci al Croației din faza grupelor.

Knoll, 30 de ani, model și designer, a fost etichetată ca cel mai sexy fan al Cupei Mondiale după ce s-a plimbat prin Qatar într-un costum de baie, încălcând câteva obiceiuri locale pe parcurs.

În cea mai recentă postare pe Instagram, pentru a sărbători câștigarea unui milion de urmăritori, ea a inclus o fotografie cu câțiva bărbați care i-au aruncat o privire rapidă și au pozat-o într-un top de bikini roșu și alb și cu jambiere roșii.

Ivana Knoll. FOTO Instagram

Ivana Knoll a fost finalistă la Miss Croația în anul 2016, după care a devenit designer vestimentar și și-a înființat o companie care se axează pe lenjerie intimă.

O mare parte din avere o strânge în ultima vreme din rețelele de socializare, pe Instagram fotomodelul tocmai atingând pragul de 1 milion de urmăritori.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa