Moment jenant în Arsenal - Bayern. Explicația arbitrului după ce n-a dat cel mai clar penalty pentru nemți VIDEO

Moment jenant în Arsenal - Bayern. Explicația arbitrului după ce n-a dat cel mai clar penalty pentru nemți VIDEO

Arsenal și Bayern Munchen au remizat în prima manșă a sferturilor de finală din UEFA Champions League, scor 2-2, la capătul unui duel de zile mari. Meciul putea lua o altă turnură în minutul 67, când nemții ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă, după un henț ”ca-n curtea școlii”.

”Tunarii” au deschis scorul în minutul 12, prin Saka, dar Gnabry (18) și Kane (32), din penalty, au întors scorul. În cele din urmă, Trossard (76) a egalat din nou situația pe tabelă și a stabilit rezultatul final, astfel că miercurea viitoare s va stabili cine merge în semifinalele Champions League.

În minutul 67, jucătorii lui Bayern Munchen au solicitat un penalty, în urma unei faze jenante. Portarul Raya a repus balonul de la 6 metri, i-a pasat lui Gabriel Magalhaes, iar brazilianul, inexplicabil, a pus mâna pe minge și a executat încă o dată lovitura de la limita careului mic.

Arbitrul nu a avut curaj

După câteva secunde de uluială, bavarezii și-au îndreptat privirile spre arbitru, însă suedezul Nyberg, impasibil, nu a sancționat eroarea lui Gabriel. La finalul partidei, Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, a declarat că centralul partidei a văzut ce s-a întâmplat, dar ”a considerat că e prea puțin pentru a acorda un penalty într-un sfert de finală ”.

Gabriel Magalhaes pune mâna pe minge în propriul careu. Captură TV

”Nu cred că a avut destul curaj pentru a acorda un penalty evident, într-o situație ciudată și ușor jenantă. Dar a admis pe teren că a văzut faza, însă nu a fost de ajuns pentru el ca să acorde lovitură de pedeapsă într-un sfert de finală pentru o asemenea greșeală.

A admis că știe că jucătorul lui Arsenal a greșit și asta e puțin frustrant. Mingea era la portar, el a fluierat și goalkeeper-ul a pasat către fundaș, care a atins mingea cu mâna deoarece credea că balonul nu e în joc, dar era”, a spus Tuchel, potrivit Mirror.

Liga Campionilor, sferturi de finală, manșa tur

Ieri

Real Madrid - Manchester City 3-3

Arsenal - Bayern Munchen 2-2

Azi

Atletico Madrid - Dortmund, ora 22.00

PSG - Barcelona, ora 22.00

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat