Moment teribil, la Iaşi: Mihaela Buzărnescu, scoasă de pe teren cu dureri groaznice FOTO

Moment teribil, la Iaşi: Mihaela Buzărnescu, scoasă de pe teren cu dureri groaznice FOTO

Mihaela Buzărnescu a reuşit să-şi facă un nume în tenis în 2018, an în care, cel puţin în primele şapte luni ale stagiuni, a fost ferită de probleme medicale.

La vremea respectivă, „Miki“ a şi înregistrat cele mai bune rezultate, la turneele majore: a prins tabloul principal la Australian Open, optimile la Roland Garros şi turul III, la Wimbledon.

Din păcate, inclusiv în acel an 2018, Buzărnescu a ieşit din circuit, fix când era pe val. Pentru că a alunecat pe terenul ud de la Montreal, la data de 8 august, în timpul unui meci cu Svitolina, accidentându-se grav. La revenire, Mihaela nu şi-a redescoperit niciodată forma bună din acel sezon.

Acum, Buzărnescu s-a aflat printre jucătoarele din România înscrise pe tabloul de la BCR Iaşi Open, turneu de categoria 125K. Din păcate, participarea lui „Miki“ la această întrecere s-a încheiat, în cel mai dureros mod posibil.

Buzărnescu avea 6-1, 5-3 în duelul cu Cristina Dinu (29 de ani, 313 WTA) din turul I când, potrivit Digi Sport , a suferit o entorsă pe zgură şi n-a mai putut continua partida. Durerile au fost atât de mari, încât Mihaela a fost scoasă de pe teren pe braţe şi dusă la vestiar, după cum se poate vedea mai jos:

Organizatorii au confirmat abandonul Mihaelei

La scurt timp după acest moment nedorit, organizatorii au anunţat că participarea Mihaelei Buzărnescu la BCR Iaşi Open s-a încheiat:

*Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu! Jucătoarea noastră s-a acidentat la glezna piciorului stâng în setul 2 al meciului din primul tur cu Cristina Dinu şi a fost nevoită să se retragă. Scorul îi era favorabil Mihaelei, care conducea cu 6-1, 5-3.

*Îi dorim multă sănătate Mihaelei şi recuperare cât mai rapidă. După retragerea Mihaelei Buzărnescu, Cristina Dinu s-a calificat în turul 2.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...