Moment unic în fotbal: şi-a schimbat toţi jucătorii în minutul 32!

Moment unic în fotbal: şi-a schimbat toţi jucătorii în minutul 32!

Primul meci al lui Erik Ten Hag pe banca lui Manchester United a fost un amical împotriva rivalei Liverpool, într-o locaţie inedită, arena Rajamangala din capitala Thailandei, Bangkok. Managerul olandez a trimis cea mai bună formulă posibilă, în timp ce Klopp a folosit o echipă de start plină de tineri, scrie Gazeta Sporturilor.

Cum Jadon Sancho a deschis scorul în minutul 12, iar Fred a majorat diferenţa după exact o jumătate de oră de joc, cu un lob superb din afara careului, antrenorul lui Liverpool şi-a dat seama că urmează un măcel. Jurgen Klopp nu a suportat umilinţa şi imediat şi-a schimbat toţi jucătorii de câmp, fapt nemaiîntâlnit probabil în fotbal. Cu mulţi dintre titulari de drept în noua formulă, Liverpool n-a avut totuşi reacţie, Manchester, fără vedeta Ronaldo, punctând imediat pentru 3-0. ”Diavolii” au mai lovit o dată, prin Facundo Pellistri, cu un şut din interiorul careului.

La final, Klopp a fost afectat, însă nu şi-a acuzat echipa: ”Urăsc să pierd, dar vom vedea în viitor beneficiile acestui amical”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…