Momente de panică în Tel Aviv. Resturi de rachetă cad printre pietonii înspăimântați VIDEO

Momente de panică în Tel Aviv. Resturi de rachetă cad printre pietonii înspăimântați VIDEO

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din Tel Aviv arată momentele în care resturile unei rachete distruse de sistemul defensiv israelian cad pur și simplu pe o stradă, la câțiva pași de doi tineri care se plimbau liniștiți.

Imaginile evidențiază importanța respectării instrucțiunilor Comandamentului Frontului Intern al IDF de a rămâne într-un adăpost anti-bombă timp de 10 minute după ce sirenele de rachetă se aud, chiar dacă se aude o explozie de interceptare, scrie Times of Israel .

Clipul înregistrează doi oameni care se plimbă pe o stradă când o mare bucată dintr-o rachetă interceptată se prăbușește la o distanță infimă de ei.

Schijele rezultate din interceptările Iron Dome, inclusiv bucăți de rachete și rachete interceptoare, tind să cadă pe sol câteva minute după ce proiectilele sunt distruse în aer.

Se pare că daunele provocate de schijele de interceptare în timpul aceluiași atac au cauzat și daune unei școli din oraș.

Atacurile cu rachete din Gaza asupra Israelului au continuat, cu proiectile lansate spre Tel Aviv sâmbătă seara, pentru prima dată de la 20 noiembrie.

Sirenele au răsunat pe o întindere largă din centrul Israelului, iar un tânăr a fost ușor rănit în Holon de schije.

IDF a declarat că investighează după ce imagini filmate au arătat o rachetă interceptoare Iron Dome căzând și prăbușindu-se în centrul Israelului în timpul ploii de rachete. Nu au fost raportate răniri ca urmare a incidentului.

"Se examinează posibilitatea ca un interceptor [rachetă] să fi căzut în țară din cauza unei defecțiuni tehnice", a răspuns IDF la o întrebare legată de acest subiect.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?