Momente de panică la meciul Sorana Cîrstea - Claire Liu. Românca, chinuită de adversara din SUA

Momente de panică la meciul Sorana Cîrstea - Claire Liu. Românca, chinuită de adversara din SUA

Sorana Cîrstea (26 WTA) a trecut azi de Claire Liu (SUA, 83 WTA), în runda inaugurală a turneului WTA 250 de la Ningbo (China), după trei seturi foarte disputate: 7-5, 4-6, 6-3. Meciul a fost întrerupt în actul secund, când adversara româncei a acuzat o stare de rău și a chemat de urgență medicii pe teren.

Sorana Cîrstea e în turul 2 la Ningbo. Foto EPA EFE

Momentul a avut loc la scorul de 7-5, 4-5, însă după ce Claire Liu a primit îngrijiri medicale, americanca a reușit să ia punctul cu care a închis setul 2. Ba chiar a avut 2-0 și 3-1 în decisiv, dar Sorana Cîrstea nu a cedat și a câștigat ultimele 5 game-uri ale partidei, calificându-se în turul 2.

Românca este a treia favorită a turneului de la Ningbo, dotat cu premii în valoare totală de 259.303 de dolari. Primele două sunt Ons Jabeur (Tunisia, 7 WTA) și Petra Kvitova (Cehia, 14 WTA).

Sorana Cîrstea este abia la începutul aventurii pe tărâm asiatic. Ea va rămâne în China până la jumătatea lunii octombrie, după Ningbo urmând să joace la Beijing (30 septembrie - 8 octombrie, turneu din seria WTA 1000). Pentru româncă urmează apoi participarea la Zhengzhou (9 - 15 octombrie, WTA 500), apoi va juca în fața propriilor fani , la concursul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca (16 - 22 octombrie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat