Momente de panică la metroul din Londra. Momentul în care pasagerii sparg geamurile și încearcă să iasă VIDEO

Momente de panică la metroul din Londra. Momentul în care pasagerii sparg geamurile și încearcă să iasă VIDEO

Imagini dramatice au fost surprinse într-un tren de metrou din Londra, unde pasagerii au intrat în panică și au spart geamurile după ce vagoanele s-au umplut de „praf de frână”, care a fost confundat cu fum. Crezând că e vorba despre un incendiu, oamenii s-au înghesuit să iasă afară.

Poliția britanică a transporturilor a declarat că incidentul a fost cauzat de praful de frână ce a invadat vagoanele, care poate fi confundat cu fumul provocat de un incendiu. Navetiștii de la metroul londonez au luat problema în propriile mâini după ce vagoanele au părut să se umple de fum.

Mai mult videoclipuri au început să circule pe rețelele de socializare și îi arată pe navetiștii de pe peronul peronul stației de metrou Clapham Common spărgând geamurile cu unelte, inclusiv ciocane, pentru a scăpa și a ajuta alți pasageri să coboare vineri din serviciu.

Alte clipuri arătau călători panicați care se străduiau să iasă pe geamuri din interiorul vagoanelor, panicați, și ei, de ceea ce credeau că este fumul rezultat dintr-un incendiu.

Panică la metrou FOTO Captură video

Poliția transporturilor: „A fost praf de frână”

Un purtător de cuvânt al poliției britanice de transport a declarat că fumul a fost cauzat de „praful de frână care poate fi confundat adesea cu arderea” provenit dintr-un tren defect.

Brigada de pompieri din Londra a confirmat, de asemenea, că nu a existat niciun incendiu în tren.

BTP a primit un raport despre un tren defect în stația Clapham Common cu puțin timp înainte de ora 18:00 în această seară și suntem la curent cu o înregistrare video care arată pasageri care încearcă să părăsească trenul. Nu au fost raportate răniri, iar incidentul a fost rezolvat”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Sky News.

„Brigada de pompieri din Londra a participat la stație și a confirmat că nu a existat niciun incendiu. Investigăm detaliile acestui incident”, a mai spus el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /