Momente dramatice marți, la Guvern! Dăncilă a vrut să demisioneze ieri după ședința CSAT! Strigăt de disperare: Nu mai suport!

Momente dramatice marți, la Guvern! Dăncilă a vrut să demisioneze ieri după ședința CSAT! Strigăt de disperare: Nu mai suport!

Momente dramatice marți, la Guvern! Viorica Dăncilă a vrut să demisioneze ieri după ședința CSAT! Strigăt de disperare: Nu mai suport! Video cu Dragnea care-i închide ușa la mașină!

Au fost momente dramatice, ieri, la sediul Guvernului României, după ședința CSAT de la Cotroceni. Imediat după plecarea de la Cotroceni Dăncilă l-a sunat pe Dragnea și i-a spus că ea nu mai suportă, că i-a ajuns, să vină la Guvern, că vrea să renunțe la șefia Guvernului. Dragnea a sunat-o imediat pe Rovana Plumb, să o roage să discute cu Dăncilă până vine el, să încerce să o liniștească. Apoi l-a sunat pe Teodorovici, să-i spună să iasă cu o declarație împotriva lui Iohannis, cu punctul de vedere al Guvernului, spune sursa noastră. Care ne-a atras atenția că de la nivelul premierului n-a venit ieri nicio poziție oficială în legătură cu discuțiile de la Cotroceni!

Dragnea a ajuns la sediul Guvernului în jurul orei șase după-amiază și a stat o oră și ceva. El a venit însoțit de Florin Iordache. Conform sursei noastre, Dragnea și Dăncilă au discutat în biroul premierului circa o jumătate de oră în timp ce Iordache a stat cu ceilalți miniștri și a discutat variantele prin care se poate adopta astăzi rectificarea bugetară. 

Dragnea și Dăncilă au venit la discuții doar mai puțin de o jumătate de oră, timp în care Dăncilă n-a scos niciun cuvânt.

Într-o filmare difuzată de Digi 24 se poate vedea că după ședința de la Guvern Dragnea a condus-o pe Dăncilă la mașină și închide ușa după ce aceasta se urcă în spate. Apoi pleacă aproape abulic în huiduielile oamenilor aflați în zonă.

Cei care și-au asumat poziții în legătură cu ce s-a întâmplat la Cotroceni au fost doar Eugen Teodorovici, Mihai Fifor și Olguța Vasilescu. Însă doar Teodorovici și-a asumat rolul clasic de mâncător de căcat pesedist.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

3 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

4 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

5 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…