Momente emoționante în Italia!/Doi români s-au căsătorit într-un spital din Padova

Momente emoționante în Italia!/Doi români s-au căsătorit într-un spital din Padova

Loredana Ciutea și Costel Bodea au spus „da” într-o secție a sptalului din Piove di Sacco (Padova), scrie Corriere della Sera .

Loredana e internată din 29 septembrie din cauza unei boli hepatice, iar acum așteaptă un transplant de ficat.

Ea stând pe pat, înfășurată într-un șal alb brodat și cu un splendid buchet de flori albe în mâini, el în cămașă și blugi: Loredana și Costel au schimbat promisiunea iubirii eterne, pecetluind totul cu un sărut, în timp ce întregul salon răsuna urale de bucurie, descrie atmosfera ziarul italian.

Lui Costel Bodea i-a fost greu să rețină emoția: „A sosit în sfârșit ziua mult așteptată: ne-am dorit să ne căsătorim deja în vara lui 2020, dar pandemia ne-a dat peste cap planurile și chiar dacă a trebuit să așteptăm mult mai mult. decât era de așteptat, am reușit. Ne-am încununat visul, acum sper doar ca Loredana mea să se opereze cât mai curând pentru a putea reveni să locuiască împreună în casa noastră din Piove di Sacco”.

Cei doi s-au logodit în 2017, după ce au plecat din România pentru a merge în Italia.

Vestea nunții lor s-a răspândit imediat în toată Saccisica, iar printre mesajele de felicitare a venit și cel de la Paolo Fortuna, directorul general al direcției locale de sănătate: „Trăiască soții și haide Loredana, suntem cu toții alături de tine!”.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina