Momente foarte tensionate la Survivor România: „Ești în sevraj!”

Momente foarte tensionate la Survivor România: „Ești în sevraj!”

Participanților nu le-a fost de ajuns pumnii și picioarele împărțite pe teren și au adus acum violența și în taberele în care conviețuiesc. Cândva prieteni buni, Ada și DOC mai aveau puțin și săreau la bătaie după o discuție aprinsă, conform click.ro. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi?

Foto: click.ro

Un nou scandal a izbucnit la Survivor România. DOC se pare că nu dorește să se înțeleagă cu ai săi colegi, în ciuda faptului că este din nou propus spre eliminare. Starea de spirit în tabăra Faimoșilor era deja critică, totul începând de la o discuție despre accidentarea lui Mihai Zmărăndescu și care nu îl implica deloc pe DOC.

Mihai a aflat, de la Ionuț Iftimoaie, că fetele, dar în special Carmen Grebenișan, ar vrea să îl propună spre eliminare și au întrebat cât ar trebui să mai aștepte de la accidentarea sa pentru a-l putea nominaliza. Cu toate acestea, apărându-se, faimoasa l-a acuzat imediat pe Ionuț, că el a inițiat conversația, ea doar i-a dat apă la moară. Colegele au sărit și ele, susținând-o și afirmând că ea nu ar vota niciodată un coleg care este accidentat. Iar de aici, scandalul a luat amploare.

DOC a intervenit, chiar dacă nu era implicat în mod direct în discuție și putea evita o dispută: „Lasă-ne cu vrăjeala! Eu vreau doar ca lumea să vadă cum ești. Să vadă cum sunteți voi, atâta tot. Eu sunt pregătit să plec acasă. Tu poți să stai 300 de ani aici. Cu genunchiul tău sau fără”.

Imediat, Ștefania l-a contrazis: „Tu te-ai trezit, cel care nu are pic de respect, DOC! Nu ai pic de respect, față de noi, ca oameni!”. Replica artistului a fost că ea se lasă manipulată: „Tu știi sport și atât. Nu ai o dezvoltare de om, mai ai până să crești, să înțelegi niște aspecte. Stai liniștită! Te manipulează fetele astea cum vor ele!”

Conflictul a culminat cu controversele dintre DOC și ADA

Conflictul s-ar fi putut opri aici, asta dacă Kamara nu ar fi adus în discuție faptul că Ada l-a nominalizat spre eliminare tocmai pentru că are o comunitate mare în spate și i-ar salva pe alții.

Asta l-a enervat și mai tare pe DOC: „Bă, eu vreau să pleci de o lună! M-ai înnebunit de cap! De când m-ai făcut….De când umbli în c***l gol și nu putem să stăm. Păi, fata mea, trebuia să pleci de mult. N-ai mai adus puncte de când punctele erau la modă”

Vrând să îi spună tot ce are pe suflet, Ada s-a ridicat în picioare și s-a poziționat în fața lui: „DOC, oricum sunt mari șanse să pleci. De ce arunci cu c***t în mine? N-am aruncat niciodată în tine! Am stat în același pat! Îți țâțâie…! Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea! Ești în sevraj! Toată lumea vorbește despre asta! Întreabă pe cine a venit de afară! Că toată lumea vorbește că ești în sevraj”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale