Momente INCREDIBILE la vârful MAI după ce ministresa a spus că și-a luat M...IE de la Părpălea! Țară condusă de hoți și imbecili!

Momente INCREDIBILE la vârful MAI după ce ministresa a spus că și-a luat M...IE de la Părpălea! Țară condusă de hoți și imbecili!

Țară condusă de hoți și imbecili! Asta a ajuns România! Oameni buni, voi știți cum s-a ajuns ca ditamai ministrul de interne al unei țări din UE să-l denunțe pe un cetățean pentru abuz sexual? Din slugărnicia și imbecilitatea unor subordonați care se fac melci în fața stăpânilor vremelnici.

Ce spun sursele noastre din MAI este de-a dreptul halucinant. În ziua în care Romică Părpălea s-a prezentat la DIICOT pentru a depune un denunț la adresa actualei ministrese aceasta a venit foc și pară la birou și a chemat doi dintre argații credincioși. „Cutare, voi l-ați văzut văzut pe ăla cum mi-a dat m...ie în direct? Voi știți că ăla e un șantajist și un amărât? Am vorbit și o să primiți înregistrările cu tot ce-a spus, să-i facem plângere, tot la DIICOT.”, a tunat ministresa.

Și, la două zile după acest dialog, ministresa s-a prezentat la DIICOT pentru a depune la rându-i un denunț la adresa lui Romică Părpălea. Însă, făcând facultatea în fundul curții, n-a știut, bineînțeles, ce înseamnă articolul 299 și cu ce se mănâncă.

Și nici procurorul la care s-a înregistrat documentul n-a intrat în detaliile plângerii pe loc. Vă dați seama ce dialog o fi avut loc joi? 

Ce spune articolul 299, invocat în plângere de subordonatul care a auzit că șefa sa a fost m...ită:

„Fapta funcţionarului public care, în scopul de a îndeplini, a nu îndeplini, a urgenta ori a întârzia îndeplinirea unui act privitor la îndatoririle sale de serviciu sau în scopul de a face un act contrar acestor îndatoriri, pretinde ori obţine favoruri de natură sexuală de la o persoană interesată direct sau indirect de efectele acelui act de serviciu se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică sau de a exercita profesia ori activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta.

Pretinderea sau obţinerea de favoruri de natură sexuală de către un funcţionar public care se prevalează sau profită de o situaţie de autoritate ori de superioritate asupra victimei, ce decurge din funcţia deţinută, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică sau de a exercita profesia sau activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori