Momente ȘOCANTE la Guvern! Dăncilă își depusese demisia și Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

Momente ȘOCANTE la Guvern! Dăncilă își depusese demisia și Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul! Amănunte CUTREMURĂTOARE!

Risc Seismic

Momente șocante la Guvern! Dăncilă își depusese demisia și Dragnea s-a dus și a rupt personal documentul! Amănunte cutremurătoare! Totul s-a întâmplat în jurul orei 19.00, când Dragnea a fost sunat de Anca Alexandrescu.

UPDATE/Dragnea a confirmat la RTV că a fost la Guvern și a vorbit cu Dăncilă!

Care i-a spus, disperată, că Viorica Dăncilă și-a scris demisia și vrea s-o depună la secretariatul general al Guvernului. Și că vrea să-l sune pe președinte. Că este închisă în birou. Dragnea s-a repezit val-vârtej la sediul Guvernului. Conform sursei noastre a reușit s-o facă pe Dăncilă să renunțe la demisie, promițându-i că n-o să se întâmple nimic. Chiar a rupt documentul scris și, atenție, înregistrat deja de Dăncilă!

Sursa noastră mai spune că Dăncilă i-a spus lui Dragnea că va demisiona imediat după ce procurorii ar decide să ceară cercetarea sa. Iar Dragnea i-a spus că nu se va ajunge acolo, că dacă va fi nevoie, o să-l suspende pe Iohannis!

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...