Momentul când PSD se sărută pe gură cu interlopii

Momentul când PSD se sărută pe gură cu interlopii

Leonardo Claudiu Cristea, viceprimar PSD al oraşului vrâncean Adjud, a fost filmat la o petrecere în timp ce se săruta pe gură cu un membru al găştii de interlopi Banghici, autointitulată “Spaima Adjudului”. În replică, Cristea a precizat pentru  Libertatea  că persoanele din imagini nu sunt interlopi, ci foşti colegi de liceu care lucrează în Marea Britanie.

Nu se ştie exact când a avut loc “momentul” însă locaţia este clară, şi anume salonul de nunţi Adjud care aparţine chiar familiei lui Cristea.

În clip, liderul PSD dansează alături de două persoane, dintre care una este Bogdan Alexe, zis şi Bobo. Acesta din urmă se sărută scurt pe gură cu cel de-al treilea personaj, apoi repetă gestul cu viceprimarul Cristea.

Bogdan Alexe face parte, alături de fraţii săi şi de alte rude ori prieteni din oraş, dintr-o grupare cunoscută sub numele de “Banghici”. Pe numele lor apar mai multe dosare, dintre care unul în care un bărbat pe nume Decebal Bujor a agresat doi poliţişti.

În 2018, Decebal Bujor a fost condamnat la un an şi 4 luni de închisoare de magistraţii Judecătoriei Adjud pentru ultraj, însă interlopul a primit posibilitatea de a-şi face cele 120 de ore de muncă în folosul comunităţii chiar la primăria unde lucrează Cristea.

Contactat de Libertatea, viceprimarul a insistat că persoanele din imagini nu sunt interlopi, ci foşti colegi care, după informaţiile sale, nu au primit nicio amendă în viaţa lor.

“Unu la mână, nu este interlop, erau la un eveniment. Acei băieţi nu au nici măcar un dosar, ei muncesc în Anglia. Ei nu au avut vreodată o amendă, din câte ştiu. Am fost colegi în şcoala generală, îi cunosc de când eram copii. În ultimii ani, nu am mai păstrat legătura. Aveau ei o petrecere într-un salon de evenimente la mine în locaţie şi dimineaţa m-au luat la dans şi pe mine, nici măcar nu am fost invitat la această petrecere, dar eram acolo deoarece era localul meu. A fost făcut live atunci şi acel live a fost salvat, luată doar această frântură şi păstrată”, a declarat Cristea.

De asemenea, social-democratul îi acuză pe liberalii din Adjud că urmăresc să îi strice imaginea înaintea alegerilor din această lună, adăugând că imaginile sunt vechi de 2 sau 3 ani.

“E o chestie politică, din punctul meu de vedere, în spatele acestor lucruri stă organizaţia PNL Adjud. Mă aşteptam să apară, pentru că au mai circulat acele imagini şi în trecut, nu este o noutate. Imaginile sunt de acum vreo 2-3 ani. Le-au ţinut intenţionat până acum şi au spus că scot asul din mânecă cu aceste filmări”, a adăugat Cristea.

De precizat că Bobo Banghici şi ceilalţi membri ai grupului de interlopi îi fac campanie electorală pe Facebook actualului primar PSD al oraşului, Constantin Armencea, un apropiat al viceprimarului Cristea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale