Momentul care a stârnit controverse la „Românii au talent“ . Reacția lui Andi Moisescu

Momentul care a stârnit controverse la „Românii au talent“ . Reacția lui Andi Moisescu

„Fabrica de teatru“, fondată în 2 aprilie 2012 de către actrița Laura Câmpean, a oferit un moment emoționant, vineri seară, pe scena emisiunii „Românii au talent“.

Fabrica de teatru a produs un moment emoționant Foto: Pro Tv

Adolescenții s-au prezentat în fața celor patru jurați cu o coregrafie prin care au dorit să transmită prin dans un mesaj important: presiunea exercitată de părinți pentru a fi numărul 1 asupra copiilor lor.

Momentul lor stârnit controverse în rândul juraților, potrivit Click , care au abordat din unghiuri diferite acest mesaj.

Andi Moisescu a considerat momentul adolescenților de la Fabrica de teatru împins la extrem, dramatic și perimat, astfel că a dat un vot negativ.

Eu nu știu dacă mai e așa cum ziceți voi, asta cu numărul 1. Nu am mai simțit atât de dramatic momentul ăsta cu să fii numărul 1 și niciodată numărul 2. Mi se pare că nu prea mai e prezent în școală. Vă reamintesc că au dispărut și tezele între timp”, a fost părerea lui Andi Moisescu.

Restul juraților nu au fost de acord și au considerat că „Fabrica de teatru“ merită să meargăîn etapa următoare.

„Înțeleg momentul pe care l-ați făcut, înțeleg și de ce l-ați făcut, ați vorbit despre niște probleme ale generației voastre. Înțeleg că într-un fel sau altul fiecare generație a trecut la vârsta aia prin problemele astea. Mi se pare frumos că teatrul vă oferă posibilitatea să ieșiți din lucrurile astea despre care vorbiți voi și, mai mult, să vorbiți despre ele”, a adăugat Dragoș Bucur.

„Eu aleg să împing copiii mei să devină numărul 1“

„Mi se pare foarte faină ideea voastră. Aud mereu aceeași chestie: să fii numărul 1! Părinți care își împing copiii (n.r. să fie numărul unu). Adică e foarte fain că ați abordat acest subiect, dar cumva trebuie să-i învățăm pe oameni și ce trebuie să facă. Adică să-și iubească copiii mai mult și să nu pună atâta presiune pe ei. E foarte fain momentul vostru și mi-a plăcut, așa, în sine”, a spus Andra.

Mihai Bobonete a spus că îi susține pe copiii să fie numărul 1 și că votează „Da“: „Eu, pe lângă faptul că sunt întru totul de acord cu ce a spus Andi, din punctul meu de vedere nu știu care-i problema dacă îți dorești să devii numărul 1. Eu aleg să împing copiii mei să devină numărul 1. Nu printr-o formă care să agreseze copilul sau care să lase traume pentru mai târziu.

Eu cred că traversăm niște timpuri în care din ce în ce mai puțini ne dorim ca ai noștri copii să fie numărul 1, și asta ne va duce pe locul 3 sau pe locul 4 dacă continuăm așa. Nu pot să vă spun că eu am țintit să fiu numărul 1 când eram de vârsta voastră, dar am fost împins din spate să fiu numărul 1, iar pe mine m-a ajutat.

Iar voi, generația asta care vine din spate mi-aș dori să fie numărul 1 în tot, nu doar în teatru. Eu vă încurajez cu un DA”, a încheiat Mihai Bobonete.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani