Momentul exploziei din Sankt Petersburg în care bloggerul Vladlen Tatarski a fost ucis VIDEO

Momentul exploziei din Sankt Petersburg în care bloggerul Vladlen Tatarski a fost ucis VIDEO

Imagini cu momentul exploziei din cafeneaua Street Bar Cafe, din Sankt Petersburg (Rusia) au fost date publicității. În ele apare chiar bloggerul rus Vladlen Tatarski.

Imaginile prezentate îl suprpind pe bloggerul militar în timp ce vorbește publicului, apoi pune în cutie statueta în care autoritățile ruse spun că era instalat explozibilul.

Explozia produsă pe 2 aprilie l-a ucis pe Vladlen Tatarski, un important blogger militar rus și a rănit alte 30 persoane.

OMON, trupele speciale ruse, au reținut-o în acest caz pe Daria Trepova , în vârstă de 26 de ani, transmite Interfax. Femeia este suspectată de implicarea în explozia care a dus la moartea lui Vladlen Tătarski (Maxim Fomin). Ea a mai fost în atenția poliției și în cazul unor proteste la adresa războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

Daria Terepova este acuzată că a dus în cafeneaua Street Bar Cafe o statuetă în care era instalat explozibilul. Puterea dispozitivului a depășit 200 g de TNT.

„Nu știu acum detaliile evenimentului, mi s-a spus doar că, din păcate, Vladlen Tătarski a murit. Nu sunt la curent cu restul detaliilor. Într-adevăr, am dat cafeneaua mișcării patriotice «Cyber ​​​​Front Z», și au ținut acolo diverse seminarii. Cel mai probabil, această tragedie s-a întâmplat la seminar. Cât despre moartea Dariei Dugina, da, totul este asemănător. Dar nu aș da vina pe regimul de la Kiev pentru aceste acțiuni. Cred că operează un grup de radicali, care nu are nicio legătură cu guvernul. Aș vrea să-l numesc așa", a comentat Prigojin, liderului mercenarilor Wagner, care este și proprietarul cafenelei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…