Momentul în care Andreea Bălan cade, în timpul unui concert: „Așa se dispare de pe scenă” VIDEO

Momentul în care Andreea Bălan cade, în timpul unui concert: „Așa se dispare de pe scenă” VIDEO

Cu o carieră impresionantă, care se întinde pe durata a peste 20 de ani, Andreea Bălan a avut parte de un moment stânjenitor în timpul unui concert susţinut recent în comuna Lumina, din Constanţa.

Andreea Bălan, foto Facebook

Cunoscută pentru faptul că îşi pregăteşte cu multă atenţie fiecare concert, de la cel mai mic detaliu până la coregrafie şi costumaţiile din timpul evenimentului, Andreea Bălan a reuşit să câştige inimile multor fani. Cu ei a împărtăşit vedeta, în social media, un moment stânjenitor, petrecut recent chiar în faţa spectatorilor, potrivit Libertatea.

Recent, în timpul unui concert din comuna Lumina, județul Constanța, în timpul coregrafiei cu dansatoarele sale, artista a căzut pe scenă. Ca o adevărată profesionistă, Andreea Bălan s-a ridicat și a continuat show-ul și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, deşi a mărturisit că a fost un moment extrem de jenant pentru ea.

Mai mult, ea a distribuit videoclipul pe reţelele de socializare, făcând haz de necaz. „Așa se dispare de pe scenă”, a scris ea glumind.

Videoclipul are aproape 300 de mii de vizualizări, iar fanii s-au amuzat de moment, transmiţându-i mesaje de încurajare.

„Așa a fost coregrafia”, „Ce, doar Beyonce știe să cadă ?! Bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Din greșeli învățăm!”, „Și la case mai mari se întâmplă”, „Sper că nu te-ai lovit prea tare”, au fost o parte dintre comentariile fanilor vedetei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...