Momentul în care avionul rusesc se apropie periculos de drona americană. Imagini desecretizate VIDEO

Momentul în care avionul rusesc se apropie periculos de drona americană. Imagini desecretizate VIDEO

Forțele Aeriene ale Statelor Unite au difuzat un filmuleț cu ultimele imagini înregistrate în momentul incidentului din spațiul aerian internațional al Mării Negre soldat cu prăbușirea dronei de recunoaștere MQ-9.

Marți, 14 martie, două aeronave rusești Su-27 au efectuat o „interceptare nesigură și neprofesionistă” a unei aeronave fără pilot de recunoaștere MQ-9 care se afla în misiune în spațiul aerian internațional al Mării Negre, reamintesc Forțele Aeriene ale Statelor Unite.

Avioanele Su-27 au aruncat combustibil înspre drona americană, iar unul dintre ele a acroșat elicea, ceea ce a determinat Forțele Aeriene ale Statelor Unite să doboare nava în apele internaționale ale Mării Negre.

Sursa citată a prezentat un filmuleț din momentul acestui incident, cel mai grav între Rusia și Statele Unite de la declanșarea războiului la scară largă din Ucraina.

Partea americană își menține astfel versiunea asupra incidentului de la Marea Neagră, care, deloc surprinzător, a fost respinsă de cea rusă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”