Momentul în care Britney Spears este pălmuită de bodyguardul vedetei din NBA Victor Wembanyama VIDEO

Momentul în care Britney Spears este pălmuită de bodyguardul vedetei din NBA Victor Wembanyama VIDEO

Britney Spears a povestit că a fost pălmuită la Las Vegas de un membru al personalului de securitate al baschetului Victor Wembanyama, noua vedetă a NBA. Acum au apărut și imaginile cu acel moment.

Britney Spears FOTO: Shutterstock

Britney Spears susține că a depus și o plângere.

Clipul postat de TMZ surprinde momentul în care cântăreața se apropie de sportiv dar un bodyguard o lovește. Imediat după asta, Britney strigă: „Asta e America! F*** you all”

Pe contul său de Instagram, cântăreaţa a explicat miercuri seara că l-a zărit pe jucătorul francez, aflat în Nevada pentru a disputa primul său meci alături de noul său club San Antonio Spurs, la intrarea într-un restaurant. "Am decis să-l abordez şi să-l felicit pentru succesul său. Cum era foarte mult zgomot în jur, l-am bătut pe umăr pentru a-i atrage atenţia. Atunci, serviciul de securitate m-a pălmuit fără să se uite în urmă. Lovitura aproape m-a dărâmat şi mi-a smuls ochelarii", a relatat Britney Spears.

Victor Wembanyama a confirmat incidentul joi, explicând că a aflat ulterior despre implicarea cântăreţei. "O persoană m-a strigat: 'domnule, domnule!', apoi m-a atins pe spate, nu pe umăr. Am simţit că securitatea a îndepărtat acea persoană, dar nu am ştiut cu ce forţă", a povestit baschetbalistul.

Un membru din staff-ul lui Wembanyama a declarat Poliției din Las Vegas că vedeta nu a fost lovită cu pumnul, doar i s-a îndepărtat mâna.

Poliția din Las Vegas a analizat imaginile și declarațiile martorilor, iar bodyguardul nu va fi pus sub acuzare. Concluzia polițiștilor a fost că Britney s-a lovit singură, scrie gsp.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat