Momentul în care o balenă loveşte o barcă în largul coastei Massachusetts: „Nu-mi venea să cred că încă pluteşte” VIDEO

Momentul în care o balenă loveşte o barcă în largul coastei Massachusetts: „Nu-mi venea să cred că încă pluteşte” VIDEO

Balena, despre care se crede că ar fi una cu cocoaşă, a aterizat pe prova unei bărci în White Horse Beach din Plymouth, în largul coastei statului Massachusetts.

Greutatea balenei a determinat scufundarea pentru o scurtă vreme a bărcii, însă după ce animalul marin s-a retras, ambarcaţiunea a revenit în poziţia iniţală.

„A fost o nebunie. Tipul se afla în locul nepotrivit la momentul nepotrivit, asta e tot. Nu-mi venea să cred că încă pluteşte", a afirmat un martor pentru NBC Boston .

Căpitănia zonală din Plymouth a informat că în urma incidentului nimeni nu a fost rănit şi că barca nu a suferit pagube majore.

Persoanele care cunosc zona şi care pescuiesc acolo de zece ani au declarat pentru NBC Boston că nu au mai văzut niciodată aşa ceva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante