Momentul în care o femeie le oferă soldaților ucraineni un brâu cu muniție furat de la ruși VIDEO

Momentul în care o femeie le oferă soldaților ucraineni un brâu cu muniție furat de la ruși VIDEO

Soldații ucraineni au realizat un clip video în care o femeie din orașul Herson, care a fost recent eliberat de forțele ucrainene, le-a oferit un brâu cu muniție pentru arme de foc ( de tip mitralieră automată MG), pe care l-a furat de la trupele invadatoare ruse.

În imagini este surprins momentul în care aceasta le-a oferit „captura” militarilor ucraineni.

Retragerea forțelor ruse din Herson a început pe 19 octombrie, după ce Ucraina a reușit să spargă frontul rusesc din partea de est a regiunii.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a anunțat retragerea forțelor ruse din orașul Herson și din alte localități ocupate în regiunea cu același nume situate pe malul drept al râului Nipru.

Femeia care a furat un brâu cu muniție de la soldații ruși. Foto: Captură video YouTube

Comandatul forţelor ruse în Ucraina, generalul Serghei Surovikin, a anunţat tot miercuri că manevra privind transferarea trupelor pe malul stâng al Niprului se va executa „într-un interval scurt de timp”.

De atunci, forțele ucrainene au eliberat treptat localitățile din apropierea liniei de front existente. În unele locuri, localnicii au arborat singuri steagul ucrainean .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /