Momentul în care o grenadă explodează în capul unui soldat rus. Detaliul pe care nimeni nu și-l poate explica VIDEO

Momentul în care o grenadă explodează în capul unui soldat rus. Detaliul pe care nimeni nu și-l poate explica VIDEO

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o grenadă care explodează direct în capul unui soldat rus.

Pe imaginile publicate de armata ucraineană se vede cum, deasupra unui tranșeu, doi militari ruși ignoră o dronă care se află deasupra lor. După câteva secunde, cei doi revin cu privirea spre sol și își văd de alte treburi.

În acel moment drona eliberează o grenadă care cade fix pe casca unuia dintre militari, explodând pe capul aceștia la contact.

Nu este prima înregistrare recentă care pare greu de explicat: O altă înregistrare video arată cum un grup de soldați ruși așteaptă să cadă o grenadă lansată de ucraineni asupra lor, fără a încerca să fugă să-și salveze viața.

Numeroși internauți au comentat la postarea cu înregistrarea video că soldații ruși n-ar fi încercat să fugă fiindcă erau „înțepeniți” din cauza frigului, un lucru care ar putea explica și de ce stau toți lipiți unii de alții în craterul lăsat de explozia unui obuz de artilerie (pentru a încerca să se încălzească).

De altfel în înregistrare se poate vedea că, deși par relativ gros îmbrăcați, soldații ruși n-au echipament de iarnă cu camuflajul alb specific, ci tot uniformele kaki de vară/toamnă.

În ultima săptămână , Rusia ar fi pierdut pe frontul din Ucraina aproape 6.500 de militari, 60 de tancuri, 137 de blindate de luptă, 61 de sisteme de artilerie, 5 lansatoare multiple de rachete MLRS, 7 sisteme antiaeriene, 2 avioane și 1 elicopter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia