Momentul în care o mamă și fiica sa scapă cu viață, înainte ca mașina lor să fie izbită de un tren VIDEO

Momentul în care o mamă și fiica sa scapă cu viață, înainte ca mașina lor să fie izbită de un tren VIDEO

O mamă și fiica ei au fugit de mână în afara șinelor de tren, cu câteva secunde înainte ca o locomotivă să izbească SUV-ul lor blocat pe calea ferată, potrivit Metro News . În mașină se mai aflau alte trei persoane. Nimeni nu a fost rănit.

Scena, desprinsă parcă dintr-un film, a fost surprinsă într-o înregistrare video în care se vede cum a scăpat cu viață și tatăl fetiței.

De fapt. în mașina rămasă blocată pe calea ferată se aflau, în total, cinci membri ai familiei: trei copii mai mici de 12 ani și doi adulți.

„Toți au fost evacuați nevătămați”, a declarat, pentru Daily Mail, Cody Atchley, care a postat clipul pe Facebook.

Cele două au scăpat din SUV-ul lor blocat pe șine. FOTO: TMZ

Cum au ajuns la un pas de moarte

Incidentul a avut loc în Forney, Texas,. În timp ce trenul se apropia, șoferul SUV-ului a oprit pe șine la un semafor roșu, în loc să se oprească în fața șinelor, potrivit lui Atchley.

„Brațele (n.r. barierei) au coborât pentru ca trenul să treacă” a relatat Cody Atchley.

Când și-au dat seama că mașina e blocată pe șine, cei doi adulți au sărit să ia copiii de pe bancheta din spate și au ieșit din SUV.

Mama, fiica și bărbatul au fost văzuți alergând, în timp ce trenul a lovit SUV-ul de culoare maro în partea din spate, întorcându-l la 180 de grade.

Mama și fiica, inainte ca mașina să fie lovită de tren. FOTO: TMZ

Mama și fiica, inainte ca mașina să fie lovită de tren. FOTO: TMZ

Este cel mai recent dintre numeroasele astfel de incidente petrecute în SUA, în care oamenii scapă cu viață, la limită, înainte să fie spulberați de tren.

În februarie, șoferul unui camion cu semiremorcă a scăpat ca prin minune, înainte ca un tren de marfă să rupă autovehiculul în bucăți.

Lucrătorii feroviari de pe o locomotivă au salvat recent un băiat autist, în vârstă de trei ani, care se rătăcise pe șine, în apropierea stației Tarrytown din New York. Un conductor asistent a sărit din tren, a alergat 40 de metri, l-a luat pe băiat și l-a adus la bord, în timp ce membrii familiei sale, cuprinși de disperare, plângeau.

Astfel de accidente sunt frecvente în întreaga lume, i nclusiv în Romînia . În aprilie, o femeie de 39 de ani şi copilul ei în vârstă de 8 ani au fost răniţi, după ce maşina cu care circulau a fost lovită de un tren, pe DE 581, la Roşieşti, în județul Vaslui.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Asta e Rusia, oameni buni!