Momentul în care o prezentatoare suferă un început de accident vascular cerebral în direct VIDEO

Momentul în care o prezentatoare suferă un început de accident vascular cerebral în direct VIDEO

O prezentatoare de știri din Oklahoma, SUA a suferit începutul unui accident vascular cerebral în timpul unei transmisiuni TV în direct sâmbătă dimineața, conform NBC News .

Julie Chin le-a mulțumit colegilor săi pentru că au sunat la 911 Foto: Twitter

În imaginile distribuite pe rețelele sociale Julie Chin, prezentatoare la Tulsa NBC, poate fi văzută cum în timpul unei transmisiuni live despre anularea lansării misiunii Artemis-I a NASA a început să aibă dificultăți de exprimare.

Chin a dezvăluit duminică într-o postare pe Facebook, că medicii ei cred că a suferit începutul unui accident vascular cerebral, dar din fericire nu a fost unul complet.

Episodul părea să fi apărut de nicăieri. Mă simțeam grozav înainte de transmisiunea live”, a spus ea.

Lucrurile au luat însă o altă întorsătură în câteva minute în timpul știrilor, moment în care a solicitat să se facă legătura cu echipa meteo.

În primul rând, mi-am pierdut vederea parțială la un ochi. Puțin mai târziu, mâna și brațul mi-au amorțit. Apoi, am știut că am probleme mari când gura mea nu mai putea rosti cuvintele care erau chiar în fața mea pe prompter", a scris ea.

Dacă te-ai uitat sâmbătă dimineața, știi cât de disperată am fost să țin emisiunea în continuare, dar cuvintele pur și simplu nu ieșeau.”

Ea le-a mulțumit colegilor săi pentru că au recunoscut situația de urgență și au sunat la 911.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”