Momentul în care o rachetă rusească lovește un pod pietonal din Kiev VIDEO

Momentul în care o rachetă rusească lovește un pod pietonal din Kiev VIDEO

Pe rețelele sociale au fost publicate imagini cu momentul în care o rachetă rusească lovește un pod pietonal peste râul Nipru ce leagă un parc de centrul Kievului.

Podul Kliciko a fost lovit de o rachetă rusească luni dimineață

„În mod clar nu e o țintă militară. Nimic strategic în cazul unui pod de sticlă, pe care nu încape nicio mașină”, a scris pe Twitter Christopher Miller, corespondent Financial Times.

Aceasta nu este o țintă militară. Este un celebru pod pietonal deschis de câțiva ani în centrul Kievului. În mod normal, aici sunt sute de oameni care se plimbă, merg cu bicicleta, și își fac selfie-uri. O destinație turistică de familie”, a scris Aubrey Belfrod, de la Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP).

Mai multe explozii au avut loc luni dimineaţa în capitala ucraineană Kiev, precum şi în oraşele Lvov, Ternopil şi Dnipro,

Armata ucraineană a afirmat că Rusia a lansat 75 de rachete asupra Ucrainei luni dimineaţa, într-o serie de bombardamente asupra mai multor oraşe ale ţării, informează AFP şi Reuters. "În dimineaţa zilei de luni, agresorul a lansat 75 de rachete, (dintre care) 41 au fost doborâte de apărarea noastră aeriană", a anunţat pe Telegram comandantul-şef al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, precizând că Rusia a utilizat "drone de luptă".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...