Momentul în care un avion rusesc bombardează din greșeală o stradă din Belgorod VIDEO

Momentul în care un avion rusesc bombardează din greșeală o stradă din Belgorod VIDEO

Orașul rusesc Belgorod, din vestul țării, a fost bombardat din greșeală chiar de forțele militare ruse. Oficialii de la Moscova anunță că au deschis o anchetă cu privire la incident.

Imagini cu locul unde a căzut bomba

Un avion de luptă a provocat un crater de 20 de metri în orașul rusesc Belgorod după ce a lansat din greșeală muniția , în seara zilei de joi, potrivit agenției TASS. Autoritățile locale au raportat o explozie puternică, chiar la granița cu Ucraina. Două persoane au fost rănite în urma incidentului.

"În timp ce un avion Suhoi Su-34 al forţelor aeriene zbura deasupra oraşului Belgorod, a avut loc o descărcare accidentală de muniţie de aviaţie", a declarat TASS, citând Ministerul Apărării.

Pe rețelele sociale au apărut imagini din momentul deflagrației.

Guvernatorul regional, Viaceslav Gladkov, a declarat că trei persoane au fost rănite. Patru mașini și patru blocuri de locuințe au fost avariate, a adăugat el, citat de The Guardian .

Agenția Tass a informat că Ministerul Apărării a anunțat că o anchetă este în curs de desfășurare.

Regiunea Belgorod este situată în sudul Rusiei, fiind o zonă unde ținte precum depozitele de combustibil și muniții au fost zguduite de explozii de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. Avioanele rusești zboară frecvent deasupra orașului în drum spre Ucraina.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”