Momentul în care un magazin de lux din Tokyo este jefuit de indivizi mascați VIDEO

Momentul în care un magazin de lux din Tokyo este jefuit de indivizi mascați VIDEO

Patru adolescenti japonezi au fost arestați iîn cazul unui jaf armat la un magazin Rolex din cartierul de lux Ginza din Tokyo. Toată acțiunea a fost filmată de trecători.

Trecătorii filmau totul - captură video

Trei tâlhari, îmbrăcați în negru și purtând măști, au pătruns în Quark Ginza 888, un magazin specializat în vnzarea de ceasuri Rolex situat în inima cartierului comercial aglomerat din Tokyo , luni, în jurul orei 6.15, relatează New York Post .

Hoții au amenințat un angajat al magazinului cu cuțite, au spart vitrinele cu o rangă și au luat peste 100 de ceasuri de lux în valoare de zeci de mii de dolari.

Un bărbat care a asistat la jaful din timpul zilei a spus că inițial a crezut că se filmează un film în interiorul magazinului de ceasuri.

"Magazinul este întotdeauna popular, iar aceasta este o zonă cu trafic intens", a declarat el pentru agenția de presă Asahi Shimbun. "La început, am crezut că filmează o secvență de film."

În imagini se vede cum trecătorii filmează toată întâmplarea iar unii dintre ei închid ușa magazinului. O femeie chiar încearcă să opună rezistență atunci când unul dintre hoți vrea să deschidă ușa.

Polițiștii care au reacționat la fața locului și au găsit duba suspecților abundă pe o stradă 15 minute mai târziu.

O mască purtată în timpul jafului a fost găsită întinsă pe pământ, lângă vehicul.

Poliția a reușit apoi să-i urmărească pe hoți într-un bloc de apartamente din apropiere, unde au fost arestați cei trei suspecți de tâlhari și un complice, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

Oamenii legii au recuperat și o geantă în apropierea clădirii în care se aflau 30 de ceasuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?