Momentul în care un paznic previne un masacru într-un club de striptease din Florida VIDEO

Momentul în care un paznic previne un masacru într-un club de striptease din Florida VIDEO

Un adevărat măcel într-un club de striptease a fost evitat de un paznic al localului, care a intuit ce urmează să facă un bărbat care venise înarmat. Incidentul a avut loc într-un local din Florida, relatează US Today .

Pe înregistrarea făcută publică de către Departamentul de Poliție din Tampa se observă cum un bărbat înarmat care purta o mască de Diavol a fost oprit înainte de a intra într-un club celebru.

Incidentul îngrozitor s-a petrecut duminica trecută după miezul nopții, la intrarea în clubul Mons Venus în orașul supranumit „Capitala mondială a cluburilor de striptease”.

Michael Rudman, în vârstă de 44 de ani, care a fost arestat duminică dimineața în aproprierea clubului, ar fi făcut prăpăd în local. Poliția a anunțat că acesta purta o mască de diavol și avea scris mesajele „omoară” și „cel întunecat” pe brațe.

Bărbatul a fost dezarmat de unul dintre paznicii clubului FOTO Captură video

L-au imobilizat rapid

În momentul în care s-a apropiat de intrarea clubului, unul dintre paznici a văzut că are un pistol. Imediat l-a atacat, făcându-l să scape arma pe jos. Paznicul și suspectul se luptă în timp ce două persoane neidentificate ies din club și reușesc să îl imobilizeze pe atacator.

În timpul incidentului, poliția a spus că arma s-a descărcat o singură dată, glonțul loving ușa de la intrarea în club. Nicio persoană din club nu a fost rănită, iar paznicul a suferit răni ușoare.

Anchetatorii au stabilit că Rudman avea încă două încărcătoare în buzunare, dar și muniție adițională, cuțite și mai multe teci de arme în mașina sa. Încă nu se știe motivul pentru care a vrut să intre înarmat în clubul de noapte, dar detectivii au spus că bărbatul a vizitat locația cu o noapte în urmă.

Nu încape îndoială că paznicii care l-au dezarmat pe acest suspect au salvat zeci de vieți prin actele lor eroice și sunt recunoscător că ofițerii noștri au reușit să îl aducă pe acest individ în custodie înainte să poată duce la capăt ceea ce plănuise să facă”, a declarat șeful interimar al poliției din Tampa, Lee Bercar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

3 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 „Nimeni nu vrea să moară, să lupte”