Momentul în care un tanc rusesc este lovit de o rachetă: „Fuge cu fundul în flăcări” VIDEO

Momentul în care un tanc rusesc este lovit de o rachetă: „Fuge cu fundul în flăcări” VIDEO

O înregistrare în care se poate observa reacția unor ruși, după ce tancul în care se aflau a fost lovit în plin de o rachetă ucraineană, a fost publicat pe rețele de socializare. Imaginile au fost surprinse pe frontul de la Vuhledar, din Donbas, unde de câteva zile au loc lupte intense.

Vehiculul a fost lovit de o rachetă ucraineană antitanc. FOTO: captură Twitter

În imaginile surprinse de o dronă se poate observa cum tancul se deplasează pe un câmp pe care se află vehicule blindate distruse sau abandonate, apoi este lovit de o rachetă ucraineană antitanc. Reacția imediată a rușilor din tanc este să tragă cu tunul în direcția din care venise racheta, apoi părăsesc zona, în timp ce partea din spate a vehiculului este în flăcări. Astfel, un utilizator Twitter a comentat: „Tanc rusesc fuge de pe frontul de la Vuhledar cu fundul în flăcări”.

În timp ce echipajul tancului încearcă să plece din zonă, în apropiere are loc o nouă explozie , ceea ce îi determină pe ruși să părăsească vehiculul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”