Momentul în care un tigru alb de la Zoo Beijing atacă un turist. Cum se încheie scena VIDEO

Momentul în care un tigru alb de la Zoo Beijing atacă un turist. Cum se încheie scena VIDEO

O scenă plină de adrenalină a fost filmată la grădina zoologică din Beijing - China. Un tigru alb se repede să atace un turist. În înregistrarea difuzată de Daily Mail se vede cum atacul este oprit de geamul de sticlă care-i protejează pe vizitatori.

Scena a fost filmată pe 14 aprilie, potrivit Daily Mail.

În imagini se vede cum vizitatorul, care are alături un cărucior de copil, face, mai întâi, cu ochiul spre cameră, apoi adoptă un comportament provocator. Ațâțat, tigrul alb pornește un atac asupra turistului, dar este oprit de geamul de sticlă securizată care protejează vizitatorii de fiare.

De-a lungul scenei care, în realitate, s-ar încheia sângeros, turistul, care se simte în siguranță se amuză copios.

Momentul în care tigrul alb se apropie de turist. FOTO Captură video Daily Mail

Imaginile au fost făcute publice de reprezentanții grădinii zoologice pentru a le aduce aminte turiștilor „cât de periculoase pot fi animalele sălbatice”.

Amintim că, anul trecut, un tigru supranumit mâncătorul de oameni din Champaran ", care a omorât cel puţin nouă persoane, a fost ucis de poliţia indiană în urma unei operaţiuni la care au participat 200 de persoane.

Felina mare i-a terorizat pe locuitorii din zona rezervaţiei de tigri Valmiki din Champaran, în estul Indiei, ucigând, numai în ultima sa lună de viață, cel puţin şase persoane printre care o femeie şi fiul ei de opt ani, sâmbătă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...