Momentul șocant în care un salvamar împinge cu piciorul un tânăr într-un bazin de înot VIDEO

Momentul șocant în care un salvamar împinge cu piciorul un tânăr într-un bazin de înot VIDEO

Momentul în care un salvamar din Austria împinge cu piciorul un tânăr în bazinul de înot, de pe o platformă înaltă de 10 metri, a făcut înconjurul lumii.

Momentul în care tânărul este împins în bazin de către salvamar FOTO heute.at

Imaginile s-au răspândit repede în mediul online, iar autoritățile austriece au declanșat mai multe anchete . Miercuri, compania pentru care lucra salvamarul a anunțat că acesta și-a pierdut locul de muncă, contractul fiind încheiat „pe cale amiabilă”.

Bernhard Pospisil, purtătorul de cuvânt al procuraturii din Steyr, spune că bărbatul în cauză și-a recunoscut greșeala și o regretă, potrivit Heute .

„Toți cei implicați, inclusiv salvamarul, au știut din start că acest comportament este inacceptabil. Mărturiile și filmulețul nu au făcut decât să confirme asta. În acest sens, încetarea pe cale amiabilă a raportului de muncă este o consecință logică", a declarat Peter Hochgatterer, directorul general al Steyrer Stadtbades.

Poliția și procuratura au declanșat o anchetă în acest caz. Incidentul s-a petrecut pe 13 august, la Steyrer Stadtbades. Martorii au spus că un tânăr care stătea pe platforma de la 10 metri a refuzat să coboare.

După ce alți doi salvamari au încercat fără succes să-l convingă să elibereze platforma, cel de-al treilea a intervenit în forță și l-a împins cu piciorul . După incident, angajatul în cauză a plecat în concediu, în timp ce compania angajatoare a deschis o anchetă internă.

Steyrer Stadtbades a confirmat pentru presă incidentul și a spus că se va asigura că „va oferi în continuare momente plăcute și confort vizitatorilor”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?