Monica Bîrlădeanu, despre întoarcerea în România și regulile de aur la 40 de ani. „Focusul principal nu e slăbitul”

Monica Bîrlădeanu, despre întoarcerea în România și regulile de aur la 40 de ani. „Focusul principal nu e slăbitul”

După 13 ani petrecuți în Statele Unite, Monica Bîrlădeanu a decis să se întoarcă în România, încărcată cu un bagaj plin de experiențe și învățăminte. După ce a schimbat 7 case în doar 13 ani, actrița a simțit nevoia de stabilitate. Vedeta a mărturisit și cum se menține într-o formă fizică de invidiat.

Monica Bîrlădeanu FOTO Arhivă

Acasă este locul în care locuiesc acum”, mărturisește ea, recunoscând provocările pe care mutările frecvente le-au adus în viața sa. De la Iași la Statele Unite și înapoi, fiecare mutare a reprezentat un nou început, dar și un proces de adaptare.

Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani. Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. La Iași iar ne-am mutat de câteva ori. Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva. E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, potrivit ego.ro.

Cum se menține în formă

În vârstă de 45 de ani, Monica Bîrlădeanu nu doar că s-a adaptat schimbărilor , ci strălucește într-o formă fizică de invidiat. Ea împărtășește câteva dintre regulile de aur pe care le-a adoptat de la vârsta de 40 de ani, demonstrând un angajament profund față de sănătatea și echilibrul său interior.

Printre acestea, renunțarea la consumul de dulciuri a fost un pas esențial. „De la 40 de ani încoace am făcut câteva «commitment-uri»”, explică ea, subliniind importanța dedicării față de sine și față de un stil de viață sănătos.

monica birladeanu 1 jpg

Mai mult decât atât, Monica Bîrlădeanu își menține disciplina și dedicarea față de sport, inclusiv diminețile la pilates, indiferent de starea sa de spirit.

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă”, subliniază ea, evidențiind importanța mișcării și a vitalității pentru o viață echilibrată și plină de energie.

Monica Bîrlădeanu ne provoacă să ne întrebăm: „Aveți vreun lucru de care vă țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare?”

Pentru ea, aceste reguli reprezintă pilonii pe care își construiește viața, îmbinând armonios cariera, sănătatea și bunăstarea personală într-un echilibru perfect.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro