Monica Bîrlădeanu despre relația cu medicul Valeriu Gheorghiță: „Partenerul meu de viață este un bărbat necăsătorit“

Monica Bîrlădeanu despre relația cu medicul Valeriu Gheorghiță: „Partenerul meu de viață este un bărbat necăsătorit“

Actrița și medicul militar, fostul coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Ghoerghiță, cel mai nou cuplu din showbiz

Monica Bîrlădeanu (44 de ani) și Valeriu Gheorghiță (41 de ani) au o relație, a confirmat PR-ul vedetei, după ce a fost publicată o fotografie cu cei doi împtreună într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria. Imaginile au fost prezentate de Victor Ciutacu, în emisiunea sa de la România TV.

Aprilia Ivănescu, PR-ul Monică Bîrlădeanu, a confirmat informația pentru ego.ro, dar a precizat că medicul este divorțat. „Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă“, a spus Aprilia Ivănescu, pentru ego.ro .

Și actrița a ținut să lămurească lucrurile și a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez“, a scris ea.

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, dar a fost mereu discretă în ceea ce privește viața personală. Cea mai cunoscută relație a ei a fost cu producătorul și regiorul Bobby Păunescu. Ei au format un cuplu în anii 2000, dar au colaborat și pe plan profesional, în filme precum „Francesca“ (2009).

Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, iar din martie 2022 face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Agrippa Ionescu.

Col. dr. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central dr. Carol Davila, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie dr. Carol Davila din Bucureşti.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat