Monica Odagiu, primul mesaj, la o lună după accidentul mortal

Monica Odagiu, primul mesaj, la o lună după accidentul mortal

Actrița Monica Odagiu a transmis un mesaj fanilor la o lună după ce a fost implicat într-un accident mortal. Spune că a fost una dintre cele mai dificile momente din viață și că a avut nevoie să facă terapie.

Actrița Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal la începutul acestei luni, a anunțat că va urca din nou pe scenă.
Ea a fost nevoită să facă terapie după evenimentul tragic în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.
După tragedie, actrița și-a anulat toate spectacolele și s-a retras din viața publică. A cerut opiniei publice să o înțeleagă că are nevoie de liniște.
Monica Odagiu a precizat atunci că nu este vinovată de producerea accidentului și că anchetatorii vor putea vedea ce s-a întâmplat după ce vor urmări imaginile înregistrate pe camera video din mașină.
Acum spune că își va relua spectacolele.
”Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea.
Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.
Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele”, a scris Monica Odagiu pe Facebook .
Monica Odagiu a fost implicată, la începutul lunii, într-un grav accident rutier. Actrița conducea o mașină pe o stradă circulată din Capitală și a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Presa a scris că Monica Odagiu a fost partenera lui Dan Bittman o scurtă perioadă. Cei doi și-au spus adio la câteva luni după ce au decis să se mute împreună, în toamna anului 2020.


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...