Monica Odagiu, primul mesaj, la o lună după accidentul mortal

Monica Odagiu, primul mesaj, la o lună după accidentul mortal

Actrița Monica Odagiu a transmis un mesaj fanilor la o lună după ce a fost implicat într-un accident mortal. Spune că a fost una dintre cele mai dificile momente din viață și că a avut nevoie să facă terapie.

Actrița Monica Odagiu, implicată într-un accident mortal la începutul acestei luni, a anunțat că va urca din nou pe scenă.
Ea a fost nevoită să facă terapie după evenimentul tragic în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.
După tragedie, actrița și-a anulat toate spectacolele și s-a retras din viața publică. A cerut opiniei publice să o înțeleagă că are nevoie de liniște.
Monica Odagiu a precizat atunci că nu este vinovată de producerea accidentului și că anchetatorii vor putea vedea ce s-a întâmplat după ce vor urmări imaginile înregistrate pe camera video din mașină.
Acum spune că își va relua spectacolele.
”Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea.
Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.
Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele”, a scris Monica Odagiu pe Facebook .
Monica Odagiu a fost implicată, la începutul lunii, într-un grav accident rutier. Actrița conducea o mașină pe o stradă circulată din Capitală și a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Presa a scris că Monica Odagiu a fost partenera lui Dan Bittman o scurtă perioadă. Cei doi și-au spus adio la câteva luni după ce au decis să se mute împreună, în toamna anului 2020.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro