Monștri printre noi / Cazul polițistului absolvent de Teologie care și-ar fi violat propriul copil în vârstă de 5 ani

Monștri printre noi / Cazul polițistului absolvent de Teologie care și-ar fi violat propriul copil în vârstă de 5 ani

Cazul polițistului de la ”Pașapoarte”, din Alba Iulia, arestat preventiv pentru agresiuni sexuale asupra propriului copil în vârstă de 5 ani a șocat comunitatea locală. Bărbatul lucrează în sistemul MAI de 15 ani și nu a avut niciun fel de probleme până în prezent, scrie Ziare.com.

Mircea M. este acuzat că în cursul anului 2021 și-ar fi violat propriul copil. S-ar fi întâmplat într-o cameră a apartamentului acestuia pe care, în joacă, o numea ”închisoarea”.

Bărbatul este despărțit de soție, recent având loc un proces pentru a se stabili programul de vizitare al copilului. Surse din anchetă susțin faptul că mama băiatului a decis că ar fi de ajutor pentru minor să fie consiliat de un psiholog. În timpul discuției cu psihologul băiatul a povestit ceea ce s-ar fi întâmplat între el și tatăl său.

Ulterior s-a ajuns la sesizarea poliției, iar bărbatul a fost chemat la audieri, reținut și apoi arestat preventiv. Agentul principal de poliție a respins acuzația și s-a apărat cu faptul că este absolvent de Teologie și polițist. Magistrații nu s-au lăsat impresionați și au decis să în plaseze în arest pentru 30 de zile. Agentul principal de poliție a fost de acord să se supună testului cu detectorul de minciuni.

„În cursul anului 2021, inculpatul M., profitând de vârsta fiului său minor, în vârstă de 5 ani la data faptelor, în mod repetat, a întreţinut cu acesta raporturi sexuale orale, faptele având loc într-o cameră a locuinţei lor din Alba Iulia, unde se închideau sub pretextul că joacă un joc intitulat „Închisoarea”.

În aceeaşi împrejurare în care aveau loc raporturile sexuale orale, inculpatul îi arăta fiului său minor, utilizând telefonul mobil, poze în care apăreau persoane de sex masculin dezbrăcate şi în care îşi expuneau organele sexuale”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Contractul de muncă al poliţistului a fost suspendat ca urmare a arestării preventive. „Precizăm faptul că persoana este angajată a Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Alba. Infracţiunea la care se face referire nu are legătură cu exercitarea atribuţiunilor de serviciu şi conform Codului Muncii, contractul individual de muncă se suspendă în cazul în care persoana este arestată”, a declarat Vlad Domşa, reprezentantul Instituţiei Prefectului Alba.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria