Morar, exclus din lot de Răzvan Lucescu după cartonaşul roşu primit în meciul cu Astra

Morar, exclus din lot de Răzvan Lucescu după cartonaşul roşu primit în meciul cu Astra

Atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti Vlad Morar a fost exclus din lot pe o perioadă nedeterminată de antrenorul Răzvan Lucescu după ce în meciul cu Astra Giurgiu, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României, a încasat două cartonaşe galbene şi implicit pe cel roşu în doar patru minute.

Vlad Morar (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Foto)

"Morar a fost exclus pe o perioadă nederterminată din lot. A fost o decizie a conducerii cu care am fost de acord", a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, Răzvan Lucescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Antrenorul a explicat că l-a introdus pe Morar în meciul cu Astra forţat de o problemă medicală a lui Albin. "Îmi asum responsabilitatea pentru meciul de la Giurgiu, nu contează dacă sunt criticat. Pe final trebuia să intre Priso în locul lui Alcenat, dar Albin a avut o problemă şi a trebuit să-l bag pe Morar. L-am simţit motivat la antrenamente şi ar fi putut să-l suplinească, ca disponibilitate la efort şi fizic pe Juan. Din păcate, ne-am retras şi acest lucru ne-a costat, nu am ştiut să gestionăm ultimele patru minute. Nu avem voie să rămânem în această dezamăgire, dacă stăm să plângem, mai bine rămânem acasă", a spus Lucescu.

Mijlocaşul Vlad Morar a fost eliminat, în minutul 85, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru o intrare cu talpa asupra lui Enache. Morar a intrat pe teren în minutul 81, înlocuindu-l pe Albin, accidentat.

Tehnicianul a declarat că atacantul Adrian Mutu, refăcut după accidentarea la genunchi, va figura pe foaia de joc la meciul cu Săgeata Năvodari de duminică. "Miercuri am trăit un moment de mare dezamăgire, la trei zile vom avea posibilitatea să arătăm că avem forţă şi caracter. Timpul este foarte scurt, trebuie să abordăm jocul cu Săgeata cu determinare. Riscul ar fi să ne lăsăm dominaţi de această dezamăgire. Dacă suntem puternici, arătăm duminică", a adăugat Lucescu.

Echipa Petrolul Ploieşti întâlneşte, duminică, de la ora 19.00, în deplasare, formaţia Săgeata Năvodari, într-o partidă contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Un caz „special”...

3 Cel mai negru scenariu pentru România...

4 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

5 VIDEO Acest monstru este dovada vie a faptului că lumea n-a fost și nici nu va fi bună vreodată...