Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a taxat soția. La cât se ridică nota de plată: „Calmează-te!”

Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a taxat soția. La cât se ridică nota de plată: „Calmează-te!”

Un bărbat și-a taxat soția cu 700 de lire după ce a petrecut aproape 6 ore făcând curățenie în casă. Proprietar al companiei de curățare a covoarelor și a tapițeriilor Clean Me, bărbatul i-a trimis femeii o factură pentru serviciile prestate.

Factura i-a trimis-o soției FOTO Știri Diaspora

Bărbatul a precizat că a avut de curățat o canapea mare de colț, trei covoare din dormitoare și o podea de piatră. Conform Știri Diaspora , el a precizat că, deși munca sa a fost apreciată de client, acesta a refuzat să plătească.

Într-o postare pe Facebook, Marc Hatch a explicat cine era clientul: soția și mama copiilor săi. El i-a trimis femeii o factură prin WhatsApp, pe care aceasta a respins-o într-un mod amuzant și a devenit virală pe internet.

Soția, Jasmine, în vârstă de 34 de ani, asistentă medicală, a precizat că astfel de situații sunt o normalitate între ei. A fost o glumă obișnuită, pe care și ea i-a făcut-o soțului cândva. I-a promis că îl va factura pentru că ea îngrijește copiii și gătește.

Calmează-te, suntem căsătoriți și avem trei copii”, i-a scris soția înapoi, conform Ladbible.

Taxă pe iubire: Marea Britanie deportează soții „străini” dacă partenerul nu câștigă o anumită sumă. „Dacă aduci pe cineva trebuie să fii capabil să îl susții”

Familiile cu un soț străin care trăiește deja în Marea Britanie ar putea fi separate , în cadrul unui plan de reducere a numărului de migranți cu 300.000 pe an de către Regatul Unit, au anunțat autoritățile la sfîrșitul anului 2023.

Partenerii străini ai britanicilor ar putea părăsi Regatul Unit la următoarea reînnoire a vizei - dacă venitul gospodăriei nu depășește 38.700 de lire sterline, a anunțat Guvernul de la Londra.

Această măsură face parte din planurile de reducere a migrației nete , după ce aceasta a crescut la aproape trei sferturi de milion în 2022.

Guvernul britanic a apărat politica, argumentând că este corect ca "dacă aduci pe cineva în țară să fii capabil să-l susții". În conformitate cu planurile făcute publice luni, cei care doresc să-și aducă soțul sau soția în Marea Britanie vor trebui să câștige 38.700 de lire sterline, o creștere semnificativă față de suma actuală de 18.600 de lire sterline, ceea ce a fost descris ca o taxă pe iubire.

Fostul ministru conservator, Gavin Barwell, a declarat că este "atât moral greșit, cât și neconservator să spui că numai cei bogați pot să se îndrăgostească, să se căsătorească cu cineva și apoi să-l aducă în Marea Britanie".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?