Motivul incredibil pentru care Vondrousova nu a fost susținută de soțul ei până în finala de la Wimbledon

Motivul incredibil pentru care Vondrousova nu a fost susținută de soțul ei până în finala de la Wimbledon

Marketa Vondrousova a câștigat turneul de la Wimbledon, după ce a trecut sâmbătă, în două seturi, 6-4, 6-4, contra lui Ons Jabeur. Un detaliu inedit a fost dezvăluit de presa internațională.

Marketa Vondrousova, marea surpriză de la Wimbledon. Foto Getty images

Soțul cehoaicei nu a participat la precedentele 6 victorii ale Marketei și a susținut-o din tribune abia în finala de la Londra, din cauza unui motiv comic. El a rămas acasă ca să se îngrijească de pisica familiei! Pentru Ultimul act al competiției Stepan Simek a făcut totuși un efort și a angajat o bonă pentru Frankie, astfel că a putut călători în Anglia, pentru a savura succesul istoric alături de soția sa.

La final, după triumful din iarbă, Marketa Vondrousova a urcat în tribună, unde cei apropiați ei o așteptau cu ochii în lacrimi, emoționați de succesul obținut. L-a îmbrățișat și pe soțul ei, venit la Londra special pentru finală.

Marketa și partenerul ei aniversează chiar astăzi un an de căsătorie, iar la finalul meciului, pe teren, învingătoarea de la Wimbledon a punctat momentul deosebit din viața lor: "E prima aniversare a căsătoriei noastre. Sunt atât de fericită că apropiații sunt lângă mine. Știu că au fost două săptămâni extenuante pentru toți, dar fără ajutorul lor nu aș fi reușit".

Marketa Vondrousova e noua campioană de la Wimbledon, după ce s-a impus în fața lui Ons Jabeur, după doar o oră și 22 de minute de joc. Cehoaica a câștigat cu 6-4, 6-4, după ce a revenit de la 2-4 în primul set și va urca în top 10 WTA începând de luni. Odată cu rezultatul bifat sâmbătă, Marketa a reușit să devină prima jucătoare din Era Open care nu era cap de serie și care a reușit să își treacă titlul în palmares.

Astăzi, Wimbledon se încheie cu finala masculină, în care se înfruntă Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial, și Novak Djokovici, locul 2 ATP. Meciul are loc de la ora 16.00 și este televizat de Eurosport 2.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?