Motivul pentru care cel mai cunoscut militar american din Ucraina s-a înrolat să lupte împotriva ruşilor

Motivul pentru care cel mai cunoscut militar american din Ucraina s-a înrolat să lupte împotriva ruşilor

„Aceasta a fost bunica mea. Familia ei a fost măcelărită de ruşi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Ea este singura care a supravieţuit. Acesta este motivul major pentru care sunt aici. Numele ei era Ana şi era extraordinară”, a dezvăluit Vasquez pe pagina sa de Twitter.

Rugat de cei aproape 400.000 de urmăritori ai săi să ofere mai multe detalii, militarul american a precizat că bunica sa era din Letonia şi că a fugit din calea războiului, o actriţă franceză pretinzând că este sora ei pentru a o ţine în viaţă, potrivit hotnews.ro.

Vasquez a mai dezvăluit că femeia a murit în 2003 şi că a petrecut mult timp ascultându-i poveştile. El a spus despre situaţia din Ucraina că este „istoria care se repetă dar asta va fi ultima oară”.

Vasquez a devenit cunoscut incă din primele stadii ale războiului datorită numeroaselor sale postări în care a distribuit imagini video cu luptele duse împotriva invadatorilor ruşi într-o perioadă în care opinia publică internaţională stătea cu sufletul la gură pentru a vedea dacă apărătorii ucraineni vor reuşi să respingă forţele de invazie ruseşti din jurul Kievului şi a unor oraşe importante precum Harkov.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”