Motivul pentru care Dolly Parton nu este însoțită de soțul ei la evenimente

Motivul pentru care Dolly Parton nu este însoțită de soțul ei la evenimente

Legendara cântăreață Dolly Parton, în vârstă de 77 de ani, și soțul ei, Carl Thomas Dean, sunt împreună din anul 1964. Cei doi s-au cunoscut în fața unei spălătorii, iar doi an mai târziu au decis să facă pasul cel mare, relatează Business Insider .

Dolly Parton este căsătorită din anul 1966 cu Carl Thomas Dean. foto: Shutterstock (Arhivă)

Deși vedeta s-a aflat în lumina reflectoarelor, soțul ei a stat cât mai departe de ea. În cadrul unui episod al podcastului „What Would Dolly Do? Radio"de pe Apple Music, care urmează să fie făcut public, cântăreața a dezvăluit motivul pentru care soțul ei nu o însoțește la evenimente.

Carl nu a fost niciodată în lumina reflectoarelor, nu a vrut niciodată să fie în centrul atenției. Nu-i place", a declarat Parton.

Totuși, lucrurile nu au stat așa de la bun început. La scurt timp după ce și-au unit destinele, Parton și Dean au mers împreună la un eveniment, însă el a jurat apoi că nu va mai participa la altul.

A mers cu mine la un eveniment la început, când ne-am căsătorit, la o ceremonie BMI Song of the Year, iar el a ieșit de acolo dându-și jos smochingul, cravata și toate cele și a spus: Să nu-mi mai ceri niciodată să merg la o altă ceremonie din asta, pentru că eu nu mai merg", a dezvăluit cântăreața.

Conform spuselor acesteia, din acel moment nu l-a mai rugat să o însoțească.

Artista a continuat șirul dezvăluirilor, spunând că soțul ei îi oferă întotdeauna părerea lui sinceră despre muzica pe care o creează.

„Avem o relație atât de bună. Știu că nu trebuie să-l întreb dacă nu vreau un răspuns sincer", a afirmat ea.

Totodată, Parton a vorbit despre faptul că soțul ei iubește piesa „Stairway to Heaven " a trupei Led Zeppelin. Ba mai mult, ea avea de gând să facă un cover după melodia din 1971 și că acesta i-a spus să nu facă.

Mi-a spus: Nu cred că trebuie să faci asta”, a dezvăluit cântăreața. Parton a mai adăugat că a înregistrat piesa oricum, iar soțul ei nu a fost deloc impresionat.

I-am cântat-o și el a spus: Este în regulă. El a spus: Ești sigură că este „Stairway to Heaven" sau „Stairwell to Hell?", a mai spus ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?