Motivul pentru care o cântăreață a dezvăluit că nu vorbește niciodată înainte de prânz

Motivul pentru care o cântăreață a dezvăluit că nu vorbește niciodată înainte de prânz

O cântăreață din Scoția a dezvăluit un obicei aparent neobișnuit - nu vorbește deloc până la prânz.

O cântăreață din Scoția nu vorbește deloc până la ora 12:00 FOTO Shutterstock

Este vorba despre cântăreața scoțiană Lulu, în vârstă de 75 de ani. Ea spune că păstrează cu sfințenie acest obicei în zilele în care are spectacol. Totul pentru a-și proteja vocea, potrivit informațiilor furnizate de DPA.

În timp ce se pregătește pentru următorul său turneu , care este descris drept un „turneu de adio alături de familie şi prieteni”, Lulu practică acest ritual al tăcerii matinale, într-un efort de a-și menține vocea într-o formă impecabilă pentru fiecare performanță.

În cadrul unui interviu, acordate pentru BBC News, cântăreața a dat detalii cu privire la această rutină, aparent neobișnuită.

Nu vorbesc înainte de ora 12:00, a spus ea.

Cu toate că acest obicei ar putea părea straniu pentru unii, Lulu dă asigurări că această tăcere prelungită este o necesitate, nu un capriciu.

Pot înțelege de ce credeți că mint. Dar nu. Sunt foarte disciplinată. Încerc să nu ies din camera mea până la ora 12. Asta îmi face lucrurile mai ușoare. Am grijă de instrumentul meu. Îmi permite să cânt”, a mai explicat artista.

60 de ani de carieră muzicală

Lulu, născută Marie McDonald McLaughlin Lawrie, s-a confruntat cu provocări semnificative în cariera sa, inclusiv cu efectele persistente ale unui COVID lung care au dus la anularea a peste 30 de date ale turneului său din Marea Britanie, din 2023.

Cu toate acestea, determinarea ei neclintită o menține pe drumul muzicii, iar următorul său turneu se anunță a fi unul memorabil, marcând 60 de ani de carieră muzicală.

Această legendă a muzicii pop a început să-și croiască drumul către celebritate la vârsta de doar 15 ani, când cover-ul său al piesei „Shout” a devenit un hit. În plus, participarea sa la concursul Eurovision din 1969, reprezentând Marea Britanie cu melodia „Boom Bang-a-Bang”, i-a adus o recunoaștere internațională.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat