Motivul pentru care o tânăra mamă din Miami a încercat să angajeze un asasin pentru a-i ucide copilul de 3 ani VIDEO

Motivul pentru care o tânăra mamă din Miami a încercat să angajeze un asasin pentru a-i ucide copilul de 3 ani VIDEO

O tânără mamă, în vârstă de 18 ani, a fost arestată marți de oamenii legii după ce a încercat să angajeze un asasin pentru a-i ucide copilul, în vârstă de trei ani, relatează CNN.

Minorul se afla în grija bunicii la acel moment. Foto Captură video YouTube

Este vorba despre Jazmin Paez, care a ajuns în atenția autorităților după ce a completat un formular pe un site web dedicat crimelor la comandă. Însă, ce nu știa tânăra era că respectivul site era fals și a fost creat special pentru a „preveni săvârșirea de crime", conform unei declarații a poliției din Miami-Dade.

Persoana care se ocupă de site-ul web fals a primit formularul, iar persoana vizată era fiul tinerei, conform oamenilor legii. Ulterior, administratorul site-ului a anunțat poliția, care a stabilit că informațiile furnizate pe site erau veridice.

Astfel, Jazmin Paez a fost arestată marți seara. Conform unor documente oficiale, tânăra a fost inculpată de solicitare de omor de gradul întâi și de folosirea unui dispozitiv în scopuri ilegale de gradul trei.

Mai mult decât atât, Paez s-a prezentat miercuri în fața instanței și a fost reprezentată de un avocat din oficiu din Miami-Dade.

Tânăra mamă a utilizat un nume fals în formularul completat și a solicitat ca cel mic să fie dus departe și „eventual să fie ucis” cât mai repede posibil, conform oamenilor legii. De asemenea, Jazmin Paez voia ca „misiunea” să fie îndeplinită până joi.

Autoritățile i-au dat de urmă lui Paez cu ajutorul unei adrese IP și a unui număr de telefon, obținute prin intermediul site-ului fals. Astfel, polițiștii au ajuns la reședința bunicii copilului de 3 ani. Minorul se afla în grija bunicii la acel moment.

Mama tinerei a confirmat identitatea copilului și le-a mărturisit autorităților că numărul de telefon era al fiicei sale.

Tânăra de 18 ani vorbea în fiecare zi cu fiul ei la telefon. Înainte ca aceasta să fie arestată, un detectiv, care s-a dat drept asasin plătit, a schimbat cu ea o serie de mesaje. Paez a fost de acord să plătească suma de 3.000 de dolari pentru ca fiul ei să fie ucis, conform poliției.

Jazmin Paez ar fi mărturisit în fața polițiștilor că avea o relație cu un bărbat căruia nu-i plăcea că are un fiu și că s-a despărțit de ea din acest motiv. Așadar, ea a crezut că, angajând un asasin, se va putea împăca cu respectivul individ.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?