Motivul pentru care sora lui Elon Musk nu vorbeşte de fratele ei: „Dacă spun că el este investitor, atunci toată lumea spune că mi-am pus fratele să plătească”

Motivul pentru care sora lui Elon Musk nu vorbeşte de fratele ei: „Dacă spun că el este investitor, atunci toată lumea spune că mi-am pus fratele să plătească”

Tosca Musk a fondat în anul 2017, alături de alte două femei, Passionflix, un streaming cu filme de dragoste care se adresează direct femeilor.

La începutul acestei săptămâni, The New York Times a scris despre Tosca Musk şi serviciul ei de streaming.

„De cele mai multe ori oamenii privesc cu dispreţ romantismul şi nu cred că dragostea este suficient de intelectuală”, a declarat Tosca Musk pentru The New York Times. „Cred că este greşit. Romantismul este despre validarea emoţiilor. Este despre eliminarea ruşinii din sexualitate. Este vorba despre poveşti înălţătoare.”

Passionflix a funcţionat cu un serviciu pe bază de abonament, asemănător cu Netflix. În prezent, serviciul este disponibil în 150 de ţări şi costă aproximativ 6 dolari pe lună. Conţine zeci de producţii originale, mai multe seriale TV, dar şi filme de dragoste.

Pe lângă faptul că este acţionarul majoritar al companiei, Tosca Musk este, de asemenea, puternic implicată în producţia pentru serviciul de streaming.

Tosca Musk a produs şi regizat multe dintre filmele şi serialele TV care apar pe platformă. Chiar dacă este puternic implicată în producţie, Passionflix rămâne un serviciu de streaming de nişă, compania având doar şase angajaţi.

Kimbal Musk, fratele mai mare al femeii, este investitor în companie. Totuşi, ea nu a vorbit şi de o eventuală implicare a lui Elon Musk.

„Îmi este greu să răspund la această întrebare”, a declarat Tosca Musk pentru The New York Times. „Dacă spun că el este investitor, atunci toată lumea spune că mi-am pus fratele să plătească pentru asta. Şi dacă spun că nu a investit, atunci cu toţii vor spune că nu mă susţine”.

Tosca Musk s-a născut în Africa de Sud, dar s-a mutat în Canada în 1989, la vârsta de 15 ani, potrivit Forbes. Mutarea a venit la câţiva ani după ce părinţii ei s-au despărţit. Ea are doi copii gemeni, Isabeau Musk şi Grayson Musk.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...