Motivul pentru care un bărbat s-a prefăcut timp de aproape un an că este mort. Ce a obținut în final VIDEO

Motivul pentru care un bărbat s-a prefăcut timp de aproape un an că este mort. Ce a obținut în final VIDEO

Cu multă ambiție, un bărbat din statul american Kentucky și-a atins scopul. El s-a prefăcut timp de aproape un an că este mort ca să primească un rol într-un film. După 321 de zile a reușit să atragă atenția producătorilor și a apărut într-un celebru serial polițist.

Josh Nalley a devenit viral pe TikTok pentru că s-a prefăcut mort aproape un an. A stat întins în diferite locații și și-a ținut respirația, s-a acoperit cu sânge, dar într-un final și-a găsit faima la Hollywood, relatează Daily Star .

Bărbatul s-a prefăcut mort timp de aproape un an FOTO Captură Tik Tok

El a ales o metodă ciudată de a fi distribuit în CSI: Vegas, după ce s-a prefăcut că este mort timp de 321 de zile.

Josh Nalley a devenit viral pe TikTok pentru videoclipurile sale, în care se întindea în diverse locații și se prefăcea a fi mort.

Ținându-și respirația și acoperit cu sânge fals, vedeta a postat un videoclip în fiecare zi, timp de aproape un an, cu legenda: „Ziua X în care joc un cadavru, încă nu primesc un rol într-un film sau serial, ca trup neînsuflețit”.

„Pot destul de ușor să zac acolo”

În ziua 321, a primit vestea pe care o aștepta. A reușit să le atragă atenția producătorilor serialului CSI: Vegas, care i-au oferit un rol în sezonul al doilea.

Contul oficial de TikTok al serialului i-a comentat la una dintre filmări: „Ești liber săptămâna aceasta...?”. La care Josh a răspuns simplu: „Da, sunt...”

Bărbatul a povestit pentru presa locală că, deși nu are experiență actoricească, s-a antrenat foarte mult timp ca să învețe să joace un cadavru. Ideea i-a venit când a văzut cum o femeie care posta filmări despre un sos iute, a primit apoi oferte de la retaileri.

Nu îmi place să vorbesc pe cameră, dar pot destul de ușor să zac acolo și să mă prefac că sunt mort”, a povestit el.

După ce a fost remarcat de producătorii CSI: Vegas, acesta a zburat în California, unde l-a întâlnit pe regizorul Mario Van Peebles și a postat o imagine de la machiaj, în care apare cu cicatrici uriașe pe piept.

Nu i-a fost ușor pe platou. O scenă a trebuit repetată, după ce și-a uitat telefonul pornit și a sunat în timpul filmării.

Însă experiența i-a plăcut, iar acum bărbatul a revenit cu filmări pe TikTok, încercând să mai obțină un rol.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia