Motivul real pentru care Alin Chirilă a plecat de la Survivor România 2023 VIDEO

Motivul real pentru care Alin Chirilă a plecat de la Survivor România 2023 VIDEO

Alin Chirilă, războinicul de la Survivor România 2023 a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a părăsit Survivor România 2023 după trei luni și jumătate și a vorbit despre potențialul câștigător al reality-shiw-ului de la Pro TV.

Alin Chirilă,. FOTO Facebook Alin Chirilă

Fostul Războinic a mărturisit pentru Playtech că regretă că a avut încredere în anumiți colegi, a căror intenție a fost aceea de a-l înlătura de la Survivor România 2023.

„Ultimele zile au fost tensionate din cauza certurilor cu colegii, dar în același timp, încercam să profit de clipele frumoase trăite pe insulă, în special, apusurile de soare care erau fenomenale. (...) Greșeala mea a fost că am avut încredere în oamenii care în față îmi vorbeau frumos și pe la spate aruncau cu vorbe urâte în mine. Și faptul că am fost un adversar puternic, asta i-a făcut pe ei să se gândească la o strategie să mă scoată afară din concurs., a mărturisit Alin Chirilă.

„Nu i-a plăcut apropierea dintre noi”

Luptătorul MMA a explicat și de ce s-a supărat Dan Ursa pe el.

Dan Ursa s-a supărat pentru că am împărțit mâncarea în mod egal cu Remus Boroiu și nu i-a plăcut apropierea dintre noi doi pentru că eram puternic” , a mai spus fostul concurent pentru Playtech .

Alin Chirilă a mărturisit, în același interviu, că regretă că nu a ajuns în finala concursului, dar că e bucuros că își revede familia.

Amintim că, în aprilie, după numeroasele controverse și conflicte în care a fost implicat, concurentul a primit votul de blam al publicului și a părăsit competiția.

După Consiliul de nominalizare, unde Carmen Grebenișan și Alin Chirilă au fost propuși pentru eliminare , cei 10 concurenți rămași în cursă au comentat în tabără nominalizările. Au fost discuții lungi, întrebări, justificări, s-a vorbit despre strategii, iar cea mai afectată a fost Carmen Grebenișan, nominalizarea ei făcând parte din strategia foștilor Războinici de a-l elimina pe Alin Chirilă, la votul publicului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”