Motivul simplu pentru care Toader a amânat decizia pe șefia DNA: Proasta din Videle merge săptămâna viitoare la Bruxelles!

Motivul simplu pentru care Toader a amânat decizia pe șefia DNA: Proasta din Videle merge săptămâna viitoare la Bruxelles!

Motivul simplu pentru care Toader a amânat decizia pe șefia DNA: Proasta din Videle merge săptămâna viitoare la Bruxelles! Doar nu era să se ducă, așa cum se spune în popor, căcată la cur! Joi pe la prânz termină Proasta ce are de vorbit pe acolo și gata, adică va minți de vor îngheța și apele la chiuvete, fixează și Tudorel Toader ora pentru declarația de presă. De ce credeți că a amânat pentru ziua de joi? Conform programului anunțat azi de Proastă, ea va vizita Bruxelles-ul în zilele de 21 și 22 februarie. 

”Săptămâna viitoare, la Bruxelles, voi avea întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, dl. (Jean Claude - n.r) Juncker, cu preşedintele Consiliului European, dl. (Donald - n.r.) Tusk, cu preşedintele Parlamentului European, dl. (Antonio - n.r.) Tajani, şi binenţeles întâlnire cu comisarul european pe politici regionale, dna Corina Creţu. Cred că aceste lucruri sunt foarte importante şi cred că este important pentru noi să arătăm deschidere şi cooperare atât cu statele membre ale Uniunii Europene, dar şi cu statele cu care avem un parteneriat strategic”, a declarat Viorica Dăncilă azi în ședința de Guvern.

Nu este nimic ascuns, neclar, misterios. Ordinul lui Dragnea este clar și se va executa fără crâcnire. Să nu ne ducem după fentă, oameni buni.

Aia cu mersul în Parlament este o găselniță perversă, ca să scoată Guvernul, interlocutorul pentru Bruxelles, din ecuație...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…

5 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee