Motivul simplu pentru care Toader a amânat decizia pe șefia DNA: Proasta din Videle merge săptămâna viitoare la Bruxelles!

Motivul simplu pentru care Toader a amânat decizia pe șefia DNA: Proasta din Videle merge săptămâna viitoare la Bruxelles!

Motivul simplu pentru care Toader a amânat decizia pe șefia DNA: Proasta din Videle merge săptămâna viitoare la Bruxelles! Doar nu era să se ducă, așa cum se spune în popor, căcată la cur! Joi pe la prânz termină Proasta ce are de vorbit pe acolo și gata, adică va minți de vor îngheța și apele la chiuvete, fixează și Tudorel Toader ora pentru declarația de presă. De ce credeți că a amânat pentru ziua de joi? Conform programului anunțat azi de Proastă, ea va vizita Bruxelles-ul în zilele de 21 și 22 februarie. 

”Săptămâna viitoare, la Bruxelles, voi avea întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, dl. (Jean Claude - n.r) Juncker, cu preşedintele Consiliului European, dl. (Donald - n.r.) Tusk, cu preşedintele Parlamentului European, dl. (Antonio - n.r.) Tajani, şi binenţeles întâlnire cu comisarul european pe politici regionale, dna Corina Creţu. Cred că aceste lucruri sunt foarte importante şi cred că este important pentru noi să arătăm deschidere şi cooperare atât cu statele membre ale Uniunii Europene, dar şi cu statele cu care avem un parteneriat strategic”, a declarat Viorica Dăncilă azi în ședința de Guvern.

Nu este nimic ascuns, neclar, misterios. Ordinul lui Dragnea este clar și se va executa fără crâcnire. Să nu ne ducem după fentă, oameni buni.

Aia cu mersul în Parlament este o găselniță perversă, ca să scoată Guvernul, interlocutorul pentru Bruxelles, din ecuație...



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?