Moto: Valentino Rossi a urcat pe motocicletă, dar participarea sa la MP al Aragonului este incertă

Moto: Valentino Rossi a urcat pe motocicletă, dar participarea sa la MP al Aragonului este incertă

Pilotul italian Valentino Rossi, septuplu campion mondial la clasa regină MotoGP, a urcat din nou pe motocicletă la mai puțin de 3 săptămâni de la dubla sa fractură de tibie și peroneu, dar prezența lui la Marele Premiu al Aragonului din weekend rămâne incertă, relatează DPA.

Echipa Yamaha a anunțat că luni Rossi a efectuat primele sale tururi pe circuitul de la Misano, dar ploaia a împiedicat derularea unei sesiuni normale și evaluarea exactă a stării lui fizice.

Yamaha a precizat într-un comunicat că până la finele zilei de miercuri, 20 septembrie, se va lua o decizie privind participarea lui Rossi la MP al Aragonului din 24 septembrie.

Rossi, 38 ani, a suferit dubla fractură pe 31 august, într-un accident cu o motocicletă de motocross. El a fost supus unei operații și se anticipa revenirea la MP al Japoniei, din 15 octombrie.

AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor Mihai Dragomir)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis