Motoc: Daniel Prodan a primit, post-mortem, Emblema de Onoare a Armatei Române

Motoc: Daniel Prodan a primit, post-mortem, Emblema de Onoare a Armatei Române

Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a conferit, post-mortem, fostului fotbalist Daniel Prodan Emblema de Onoare a Armatei Române cu însemn de pace.

* Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit miercuri seară

"În semn de îndreptățită apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute în cariera sa sportivă în cadrul clubului militar, dar și pentru a onora performanțele de excepție înregistrate ca titular al reprezentativei României la campionatele mondial și european de fotbal, pentru întreg prestigiul adus Armatei Române, am conferit astăzi, post-mortem, lui Daniel Prodan, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace. Îmi exprim speranța că vestea va aduce și alinare familiei îndoliate", a anunțat vineri Motoc pe Facebook .

Fostul internațional român Daniel Prodan a încetat din viață miercuri seara, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct suferit în locuința sa.

Daniel Prodan a strâns 54 de selecții la echipa națională în perioada 1993 — 2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, și la Campionatul European din 1996.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”