Mouratoglou, sfâșiat după cazul Halep: „Un laș!“. Curg acuzații grele la adresa francezului

Mouratoglou, sfâșiat după cazul Halep: „Un laș!“. Curg acuzații grele la adresa francezului

Patrick Mouratoglou (53 de ani) e supranumit „The Coach“ (n.r. – antrenorul), porecla scoțând în evidență faptul că avem de-a face cu cel mai cunoscut și mediatizat antrenor din lumea sportului-alb. De altfel, tariful unei sesiuni de pregătire cu Mouratoglou, despre care Adevărul a scris aici, e pe măsura reputației sale.

Patrick Mouratoglou

Acum însă, după ce a ruinat-o pe Simona Halep , Mouratoglou își poate schimba liniștit porecla. În „The Terminator“, după celebrul film cu Arnold Schwarzenegger. Pentru că sub îndrumarea francezului, Simona Halep (32 de ani) și-a „pătat“ cariera și a ieșit din circuitul WTA.

Degeaba a venit acum Mouratoglou cu o filmare în care face „mea culpa“. Răul a fost făcut deja, iar „Simo“ plătește prețul cu vârf și îndesat. În tăcere, ce-i drept, fiindcă, deocamdată, Halep a refuzat să-l atace pe Mouratoglou, deși e clar că acesta are o vină importantă în cazul de dopaj.

Dacă Halep l-a menajat, deocamdată, pe Mouratoglou, în schimb, rețelele de socializare l-au sfâșiat după filmarea sa lacrimogenă de la sfârșitul săptămânii. Site-ul sportskeeda.com a adunat reacțiile vehemente care au curs la adresa francezului din partea fanilor furioși.

Ce au scris oamenii despre Patrick Mouratoglou?

*AlphaChadLife: Ce laș! I-a trebuit atât de mult timp (n.r. – să vorbească), deși noi știam de la bun început că echipa lui e responsabilă (n.r. – pentru cazul de dopaj). Dacă ar fi ieșit în public de la început, atunci și haterii Simonei ar fi tăcut. Dar acest laș a fost îngrijorat, pe bună dreptate, că imaginea Academiei sale va fi pătată. Și că oamenii își vor da seama, în sfârșit, ce se întâmplă la el.

Acum, în sfârșit, a admis cum stau lucrurile, după mai bine de un an. Dar după ce adevărul a ieșit la iveală oricum și nu mai avea ce ascunde. Simona Halep a fost o adevărată doamnă și a spus doar atât: „ Mă simt trădată“, fără a oferi nume.

Trebuie menționat că Patrick Mouratoglou a convins-o pe Halep să-și concedieze oamenii (n.r. – managerul Virginia Ruzici și preparatorul fizic, Teo Cercel) și i-a transmis că nu vrea ca familia și părinții să stea în loja ei în timpul meciurilor. Oare de ce?

Apoi, Simona a divorțat, la scurt timp după ce a început să lucreze cu Mouratoglou. Doar o altă coincidență, bineînțeles...

El (n.r. – Patrick Mouratoglou) n-a renunțat, în niciun moment, să fie antrenorul Serenei Williams și a distrus numele Simonei doar pentru că aceasta a cucerit Wimbledon (n.r. – în 2019) după o finală câștigată cu Serena. Sau poate că acest episod (n.r. – cu dopajul) a fost o incompetență crasă din partea lui Mouratoglou.

De ce nu e pedepsit el și cu Academia lui?

*Hector Claudio – Știam că ceva scârțâie cu el (n.r. – Patrick Mouratoglou). Serena a renunțat la el, fără a sta pe gânduri. A luat decizia corectă.

*ZAN_93 – Simona a făcut o mare greșeală, angajând acest hoț ca antrenor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?