Mourinho și-a anunțat prietenii că o va antrena pe Manchester United

Mourinho și-a anunțat prietenii că o va antrena pe Manchester United

Portughezul Jose Mourinho le-a dezvăluit prietenilor și asociaților săi că îl va înlocui pe olandezul Louis van Gaal în postul de antrenor al echipei engleze de fotbal Manchester United, la finalul acestui sezon, au anunțat miercuri mai multe ziare britanice, citate de agenția Reuters.

Daily Mail, Daily Star, Daily Mirror și Daily Telegraph citează toate surse anonime, apropiate de tehnicianul lusitan, în vârstă de 53 ani, cărora acesta le-a dezvăluit că instalarea sa pe Old Trafford este "o afacere încheiată".

Fostul antrenor al echipelor FC Porto, Real Madrid și Inter Milano a fost concediat în luna decembrie de Chelsea Londra, formație cu care a câștigat campionatul Angliei în sezonul trecut.

Mourinho a afirmat într-un interviu acordat recent postului de televiziune Sky Sports că dorește să-și continue cariera în Anglia.

Louis van Gaal, care mai are încă un an de contract cu United, începând din vară, a trebuit să facă față speculațiilor constante referitoare la viitorul său pe banca tehnică a echipei din Manchester, după evoluțiile contradictorii ale elevilor săi din acest sezon.

Duminică, olandezul le-a declarat ziariștilor englezi că negocierile dintre conducătorii lui Manchester United și Mourinho sunt o invenție a presei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”