Mourinho, simpatic după Roma – Feyenoord: Cadoul oferit unui ziarist „plângăcios“ VIDEO

Mourinho, simpatic după Roma – Feyenoord: Cadoul oferit unui ziarist „plângăcios“ VIDEO

Mulți s-au grăbit să zică, răspicat, că vremea lui Jose Mourinho, un antrenor genial, garant al succesului în fotbal, a trecut. În 2022 însă, portughezul a câștigat Conference League cu AS Roma, acesta fiind primul trofeu continental al italienilor din ultimii 41 de ani! Iar acum, tehnicianul de 60 de ani tocmai a dus Roma în semifinalele Ligii Europa.

Atât câștigarea Conference League, cât și calificarea de acum se leagă de același adversar: Feyenoord Rotterdam. Anul trecut, AS Roma i-a învins pe batavi, în finala de la Tirana, scor 1-0. Acum, în sferturile Ligii Europa, romanii au întors scorul din tur, 0-1 în deplasare, în mod dramatic! Pentru că, joi seară, în returul de pe „Olimpico“, gazdele au înscris golul care a trimis partida în prelungiri, în minutul 89, prin Dybala: 2-1! Apoi, în cele două reprize adiționale, Roma a mai punctat de două ori, în minutele 101 și 109, pentru a avansa în semifinale: 0-1 în tur, 4-1 în retur.

După înfrângerea din prima manșă, la Rotterdam, Mourinho a avut un dialog amuzant cu un jurnalist batav pe care l-a tachinat, spunând: „Plângi de zece luni, de când Feyenoord a pierdut finala Conference League. Eu, dacă ratez calificarea în returul din Liga Europa, promit să nu plâng. O să dorm liniștit“. Dialogul s-a purtat pe un ton amical, după cum se poate vedea mai jos:

Acum, Mourinho nu l-a uitat pe jurnalistul olandez, care a fost prezent și la returul de pe „Olimpico“, joi seară. Antrenorul portughez l-a găsit pe ziarist, în sala de conferință, și i-a oferit drept cadou un breloc cu trofeul Conference League, tachinându-l, încă o dată, pentru înfrângerea suferită de Feyenoord, în finala din 2022. Eurosport a oferit momentul de la conferință, care poate fi văzut mai jos:

Liga Europa, semifinale, tur, ora 22.00

*11 mai: AS Roma - Leverkusen

*11 mai: Juventus - Sevilla

Meciurile retur se vor juca pe 18 mai

Conference League, semifinale, tur, ora 22.00

*11 mai: Fiorentina - FC Basel

*11 mai: West Ham - AZ Alkmaar

Meciurile retur se vor juca pe 18 mai

Liga Campionilor, semifinale, tur, ora 22.00

*9 mai: Real Madrid - Manchester City

Meciul retur se va juca pe 17 mai.

*10 mai: AC Milan - Inter Milano

Meciul retur se va juca pe 16 mai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...